Zaman, Güneşin Işıltısını Makyaja Yansıtma Zamanı

Ey okuyucu, artık bilmelisin ki Sephora yaz saatine geçiyor ve makyaja ışıltı geliyor! Bunu ben nereden mi biliyorum? Geçen hafta gerçekleşen basın toplantısında tüm detaylarıyla bunu öğrendim de ondan. Şimdi sıra yenilikleri sizlerle paylaşmada. Hazırsanız başlıyorum. Aslında özeti; oryantal sarayların kapılarından esinlenilen muhteşem tasarımlı bir güneş pudrasının yumuşaklığı ile ısınan elmacık kemikleri, pastel renklerindeki ojeler ile süslenmiş tırnaklar, oje tutkunları için oje kiti, kremsi, ışıltılı veya satensi rujlar… Vee şimdi detaylar:

Bir glossun parlaklığını ve bir kremin yumuşaklığını birleştiren Sephora Rouge Shine rujlar birbirinden farklı rengi ile göz dolduruyor. İçeriği sayesinde dudaklara bakım da yapıyor.

Tırnaklar Color Hit Nail Polish ojeler ile bu sezonun en favori pastel tonlarıyla renkleniyor, yaz güneşinin altında parlıyor. Mini fiyatıyla ve şekliyle oje koleksiyonu yapmak isteyenler için müthiş bir fırsat!

Işığın yansıtıcı parlaklığından etkilenilen Ultra Parlak Jel Gloss, dudaklara parıltı katıyor ve nemlendiriyor. Ürün, yeni sekiz rengiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Sephora Rouge Balm ( Balm Ruj) ise nemlendirici SPF 20 formülü, taze ve ışıltılı renkleriyle dikkati çekiyor. Pürüzsüzleşen, beslenen, belirgin bir şekilde daha güzel olan dudaklar, bu yepyeni ruja minnettar kalıyor.?

Ve sıra favori ürünümde: Sun Disk Limited Edition. Sadece bir fırça hareketiyle bronzluğu artırmak ve mükemmelleştirmek için sunuluyor. Maksi formatındaki oryantal tasarımlı ve güzel parfümlü bu bronzlaştırıcı dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca yüz ve dekolte üzerinde rahatça kullanılabiliyor.

Koleksiyonun tamamlayıcı ürünü ise Filter Palette. Doğal güzellikte, başarısızlığa yer vermeyen bir makyaj için iki renk tonunda 10 ayrı far rengi sunulan bir palet. İçeriğindeki ultra pigment sayesinde bakışlar benzersiz bir parıltı kazanıyor.

İşte bu yüzden ‘sezonun trendleri Sephora’larda belirleniyor’ dediğimde neden kimse bana inanmıyor, anlamıyorum.

Exit mobile version