Yves Saint Laurent’in Eğlenceli İkilisiyle Tanıştınız mı?

YSL Beauty’nin sevilen ailesi Kiss & Blush’tan esinlenerek üretilen yeni Kiss & Blush Duo Stick renkli görünümü ve çarpıcı renkleriyle tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Sephora yeni sezon tanıtımına katılan ve yeni markalar dahil tüm ürünleri deneyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu yaz renkli kozmetik severleri heyecanlı ve farklı günler bekliyor.

YSL’nin son bebeğini görmüş ve denemiş biri olarak Sephora yenilikleri bu markayla anlatmaya başlamaya karar verdim. Kibrit kutusundan küçük, rujdan büyük bir ürün bu sefer konuğum. YSL Kiss& Blush Duo Stick.

Tek üründe iki renk birleşiyor ve ortaya hem ruj hem allık çıkıyor. Sınırsız sayıda görünümün kapılarını açan ürünün kullanımı da oldukça eğlenceli. Üstelik nude renklerden çarpıcı kırmızı renklere kadar uzanan bir yelpazeye sahip. Kiss& Blush Duo Stick, tam da dudaklarında ve yanaklarında pürüzsüz mat bir dokunuş isteyenlere göre!

Sınırsız kullanım olanağı ile farklı bir makyaj deneyimi sunan ürün, iki farklı rengi ile eğlenceyi ikiye katlıyor. Kişiliğinizi yansıtmak için birbirinden farklı 6 renkten hangisini seçeceğiniz ise size kalıyor.

 

Exit mobile version