Yüz Temizlemede En Büyük Yardımcınız: Foreo Luna

İsveç güzellik markası Foreo, 38 ülkede satılan ve tüm dünyada fırtınalar estiren ürünü Foreo Luna™ ile şimdi Türkiye’de. Bu neden mi önemli? Çünkü Foreo Luna™, yumuşak silikon uçlara sahip yüzeyi ve dakikada 8.000 titreşim yayan T- Sonic™ teknolojisi sayesinde cilt bakımında yepyeni bir yöntem sunuyor.

Cilt bakımında 360° çözüm sunan Foreo Luna™, temizleme ve yaşlanma karşıtı özelliği ile ön plana çıkıyor. Basit ve pratik yapısı ile cildinizi bugünden geleceğe hazırlıyor. Temizleme modunda kullanıldığında, cilt yüzeyini ölü deri hücresi, kir, fazla yağ ve makyaj kalıntılarından arındırarak gözenekleri derinlemesine temizliyor. Silikon yüzeyi cildi tahriş etmeden nazikçe temizlerken, cilt tek bir kullanım sonrasında ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor.

Foreo Luna™, tüm cilt tiplerinde gözle görünür sonuçlar vermesinin yanı sıra, arka yüzeyinde yer alan yaşlanma karşıtı özelliği ile aynı zamanda yaşlanma belirtilerini de azaltıyor.

Hatta bir adım daha ileriye gideyim… Hem sabah hem de akşam yaşlanma karşıtı modunda kullanıldığında, cildin daha yumuşak ve genç görünmesini sağlayarak çizgi ve kırışıklık görünümünü en aza indiriyor. Masaj etkisi ile kırışıklığa meyilli alanda kan dolaşımını harekete geçirirken, cildin elastikiyetini artırarak kolajen yapısını koruyor.

Yüzde 100 su geçirmez olan Foreo Luna™, Foreo temizleme jeli, gündüz ve gece jeli ile kullanıma uygun olup farklı cilt tiplerine göre üç ayrı modelde sunuluyor.

O zaman ne diyoruz? ‘Cilt temizliğinde ihtiyacınız olan tek şey FOREO LUNA’. 🙂

Editörün Notu: Bu arada biliyorum ve biliyorsunuz ki piyasada bu aletin benzeri, farklı markaların farklı aletleri var. Hepsini kullanan biri olarak Foreo’nun temizlik kolaylığı ve şarj uzunluğu ile rakiplerine fark attığını söyleyebilirim☺️

Exit mobile version