Yüz Kontürleme Sanatı

Makyajda kontür son dönemin gözde uygulaması. Siz ne kadar başarılısınız bilemiyorum ama doğru ürün ve teknikle bu iş gerçekten çok kolay. Neden mi böyle söylüyorum? Çünkü yepyeni bir ürün lansmanından çıkıp sıcağı sıcağına bu yazıyı yazıyorum da ondan.

Profesyonel makyaj markası Make Up For Ever (MUFE) yüz kontürleme sanatının tüm inceliklerini yeni serisi 360 Pro Sculpting Kit ile hayata geçirmiş. Seri yüz, dudak ve göz için ayrı ürünlerden oluşuyor. Böylece her koşulda mükemmel ve doğal bir görünüme kolayca ulaşılabiliyor.

Kreatif Direktör Erkan Uluç’un canlı bir model üzerinde gerçekleştirdiği uygulama sonunda anladım ki ürünler kadar onların formül ve dokuları da önemli. Ki bu seri bunu tam anlamıyla gerçekleştiriyor.

Madem kontürlemede amaç yüzün görünümünü tamamen değiştirmek değil varolanı geliştirmek o zaman biz de öğreneceğiz. Zaman içinde yanakları daha ince, elmacık kemiklerini daha belirgin, burnu olduğundan daha küçük; gözleri ise daha büyük göstereceğiz. Tabii en büyük yardımcımız MUFE’nin yeni ürünleri doğallık ve ışık oyunlarıysa sizin için çocuk oyuncağı olacak.?

Exit mobile version