Yoksa Siz Hala Kirpik Botoksunu Duymadınız mı?

Botoks artık dilimize yerleşmiş bir kelime. Siz henüz yaptırmamış olsanız bile çevrenizdeki insanlardan en az biri mutlaka yaptırmıştır. Ben yaptırmayı hep düşündüm ama yaptıramadım. Yıllardır güzellik sektöründeyim, estetik ve güzellikle ilgili çeşitli uygulamalarla haberler yaptım ama ilk kez birini denedim ve şimdi de buradan sizlerle paylaşacağım.

Anlatacağım konu ‘Kirpik botoksu’. Nişantaşı’nda Tırnak Butik’te yaptırdım. Yaklaşık 50 dakika sürdü ve çıkışta gözlerime inanamadım. 2012 yılında Ebru Durmuş’un yarattığı, güzellik markası Tırnak Butik, alanında en son teknolojilerle, her biri kendi alanında tecrübeli profesyoneller tarafından uygulanan farklı teknikler sunuyor. Türkiye’de yepyeni bir teknoloji sunan Tırnak Butik, ‘Kirpik Botoks’ uygulaması ile yeni güzellik sırrınız olacak. En azından benim için öyle oldu:)

Sonuçtan çok etkilendiğim için sizlerle de paylaşmak istedim ve Ebru Durmuş’a sorularımı yönelttim. İşte cevapları…

Kirpik botoxu nedir?

Türkiye’de bir ilk olan ‘Kirpik Botoks’ uygulaması ile mükemmel yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.

Kirpik botoxu uygulaması nasıl yapılıyor?

Altı etapta gerçekleşen ‘Kirpik Botoks’ nun ilk aşamasında kirpikler temizlenip yağdan arındırılıyor, ikinci aşamasında kişinin kirpiklerine uygun kalıplara kirpikler yerleştirilip aynı zamanda istediği şekil verilerek uzatılıyor, üçüncü aşamasında kirpiklere keratin desteği veriliyor, dördüncü aşamasında pigmentlerle rimel görüntüsü veriliyor, beşinci aşamada ise botoks kolajen ile kirpikler kalınlaştırılıyor ve son aşamadaysa kirpikler vitamin ile besleniyor.

Uygulamanın yapılış süresi nedir?

Uygulamanın yapılış süresi yaklaşık olarak bir saat sürmekte.

Kimler kirpik botoksu yaptırabilir?

Uygulamayı yaptırmak isteyenler için herhangi bir kısıtlama bulunmamakta. Yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyen herkes bu uygulamayı rahatlıkla yaptırabiliyor.

Sonrasında yapılması gerekenler neler?

Uygulama sonrasında kişi kendi doğal kirpiği gibi herhangi bir bakım gerektirmeden kullanmaya devam edebilir. Uygulama sonrası özenli bakımsa uygulamanın kullanım süresini arttırıyor.

Kirpik botoxu yaptırdıktan sonra ne kadar süre kullanılabiliyor?

Kişinin kullanımına göre değişmekte ancak genelleyecek olursak uygulama süresi 6-8 hafta kadar sürmekte.

Peki uygulamanın fiyatı nedir?

Lifting 250 TL botox 50 TL olmak üzere toplam 300 TL.

İnsanların aklına gelebilecek bir sorum daha var; sonrasında kirpikler deforme olur mu?

Kirpiklerde herhangi bir deforme olma durumu yaşanmamakta. Aksine kirpik botoksu lifting keratin bakımına ek bir madde olup içeriği; argan yağı, proteinler, keratin ve vitaminler ile kirpikleri güçlendiren ve besleyen, hidrolize keratin bir maske. Besleyici maske, kirpikleri keratin ile doldurarak kirpikleri daha kalın, dolgun ve daha uzun hale getiriyor.  Bu uygulama kirpikleri daha güçlü yapıyor.

Talepler ne şekilde?

Kirpik botoksunu Türkiye’de ilk defa biz uygulamaya başladığımız için bilinirliği arttıkça talep de aynı doğrultuda hızla artıyor. Özellikle ipek kirpik kullanamayan kişiler ya da doğal görünüme özen gösterenler tarafından çokça tercih edilen bir yöntem haline gelmeye başladı.

Editörün Notu: Kirpik botoksu yaptırdıktan sonra 24 saat kirpiklerinize su ve sıvı şeyler değmemesi gerekiyor. Bu süre ne kadar uzarsa etkisi de o kadar uzun oluyor.

Şimdi röportajımı bitiriyor, susuyor, fotoğraflarımın konuşmasına izin veriyorum.:)

Exit mobile version