Yoksa Siz Hala Kikolaştıramadıklarımızdan mısınız?

Siz de yurt dışına tatile gittiğinde biraz da alışveriş yapıyorsanız ve kozmetik (özellikle renkli kozmetik) meraklısıysanız KIKO mağazalarına mutlaka uğramış; tavaf merkezi haline getirmişsinizdir. Yoksa siz hala bu markanın İstanbulda mağaza açtığını duymadınız mı? İşte burada ‘ben’ devreye giriyorum☺️

İtalyan güzellik markası KIKO Milano, “Güzellik ve hayatı rengarenk yaşamak herkesin hakkıdır” vizyonu ile şimdi Türkiye’de. İlk mağazasını geçtiğimiz ay sonunda İstanbul Capacity Alışveriş Merkezi’nda açan KIKO Milano, sanat, moda ve tasarım alanında uluslararası üne sahip Milano’nun atmosfer ve geleneklerine bağlı kalarak, zamanın gözde trendlerini yakalayan bir marka. Yıllardır kozmetiğin içinde yaşamama, bu sebeple para kazanmama rağmen seyahatlerimde de bana tüm paralarımı harcatan marka?

Neden mi? Çünkü KIKO Milano, dünyayı, oyun parkına dönüştürüyor. Özel eğitimli kozmetik uzmanı ve make-up artist’ler yönlendirmek ve yardımcı olmak için mağazada sizi bekliyor. O zaman KIKO Milano’ya uğruyoruz, hem renkler ve yeni makyaj stilleri ile oynuyoruz ve orijinal dokuları ile İtalyan kozmetik ürünleri denemenin keyfini çıkarıyoruz. Tüm bunları yaparken de cilt bakım ürünlerini test ederek müthiş bir güzellik deneyimi yaşıyoruz. Özetle inanıyorum ki denedikten sonra KIKO Milano ürünleri mutlaka vazgeçilmezlerinizden biri olacak. Tabii şimdiye kadar olmadıysa. Benden söylemesi.

Editörün notu: 1997 yılında İtalya’da kurulan KIKO Milano, geleneksel kozmetik standartlarında dünya çapında devrim yaratan bir marka. 15 ülkede 770’i aşkın mağazası ve 35 ülkede online alışveriş fırsatı sunan KIKO Milano, makyaj ürünleri, güzellik aksesuarları ve gelişmiş cilt bakım ürünleriyle 1.400’ün üzerinde yüksek kaliteli üründen oluşan bir koleksiyona sahip.

Exit mobile version