Yıldızların Gücü Tiziana Terenzi Koleksiyonunda

Akasya Acıbadem Home of Scent mağazasında harika bir parfüm tanıtımına katıldım. Dünyaca ünlü niş parfüm markası Tiziana Terenzi’nin en yeni kokusu Dubhe’nin tanıtımına.

Tiziana, yenilikçi tasarım ve İtalyan tarzı lüks mücevher geleneğini, kardeşi Paolo’nun çılgın vizyonuyla mükemmel bir şekilde örtüştürmüş. İkili, yeni sınırları keşfetmek adına hiç bitmeyecek bir yolculuğa çıkmışlar.

Niş parfüm olarak sınırlı kişiye ulaşacak, eşsizliğin damlaları, Tiziana Terenzi’nin sınırları zorlayan yaratıcı araştırmaları, yenilikçi tasarım ve lüks mücevher geleneğini birleştirdiği yeni projesini bizlerle paylaştılar. (Paolo tanıtımda vardı ve canlı yayın mum yaptı. Kendisiyle fotoğraf çektirme mutluluğuna da ulaştım:))

“Tiziana Terenzi Assoluto Collection” ile kapılar, rüya gibi evrene açılıyor. Tamamen el yapımı İtalyan mücevherlerinin mükemmelliği, isimlerini aldıkları yıldız tozlarının ışığını sunan, değerli esansları bir çatı altında buluşturur. Evrenin sonsuzluğunda yer alan en parlak yıldız, şimdi de bir Assoluto damlasında yer alıyor.

Serinin yepyeni kokusu Dubhe

Koleksiyonun yeni çıkan parfümü Dubhe, ismini takımyıldızlarının kraliçesi Büyük Ayı takımyıldızı içerisinde yer alan gizemli sırlara sahip bir yıldızdan almış. Geçmişte bir kutup yıldızı olan Dubhe, gündönümü devinimine göre 20500 yılında tekrar kutup yıldızı olacak. Bu yıldız, merak uyandırıcı ve kışkırtıcı kişiliğiyle Paolo Terenzi’ye ilham kaynağı olmuş. Bu ilhamla ilk olarak Luna Collection içinde yer alan esrarengiz Ursa’yı yaratan Terenzi, daha sonra Ursa’nın derinlerine inerek Dubhe’yi yaratmış.

Gizemli birleşim Dubhe, muhteşem güçlü bir karaktere sahip. Şifreli ve çözülemez yapısıyla hem vahşi hem de nazik…Terenzi ailesinin koku laboratuarında 50 yılı aşkın süredir özenle saklanan materyallerle yaratılan parfüm için, paha biçilemez yağlar, nadir bulunan moleküllerle yavaş yavaş birleştirilmiş.

Editörün Notu: Dubhe, parlak yıldızların sonsuz güzelliğini parfüme taşıyan bir koku. Saf gül, safran, sardunya, iris gülü, vanilya, paçuli ve misk gibi içeriklerin kullanıldığı bu yeni parfüm Harvey Nichols Kanyon, Beymen Zorlu, Home of Scents Nişantaşı ve Akasya mağazalarında satışta.

Exit mobile version