Yeni Parfümlere Şans Vermeye Ne Dersiniz?

Güzelliğiniz ve mis gibi kokmanız için emrinizdeyim:). Haftaya en yeni ve en dikkat çekici parfümlerle başlamaya ne dersiniz? Yeni parfümlere şans vermek istiyorsanız bu yazıyı okumanızda fayda var…

Bahar madem yenilenmek, yeni duygulara uyanmak demek işe teninizle başlamaya ne dersiniz. Piyasaya çıkan yeni parfümleri sizler için derledim. Belki alışkanlıklarınızdan vazgeçip yeni bir kokuya şans veririsiniz…

Killian, Ood Girl Gone Bad- Extreme: Orjinal çiçek “milföyüne” çok güçlü sütsü bir özellik eklenmiş. Parfüm sanatçısı Alberto Morillas, bu yeni parfüm için bakın ne diyor?. “Sıra dışı çiçeklerden oluşan zengin parfüm özünü, Good Girl Gone Bad- Extreme versiyonunda daha da yoğunlaştırdım. Hindistan’dan Arap yaseminiyle Mısır yasemini, Türk ve Fas gülleri,  Hint sümbülteberi, Fas, Tunus ve Mısır’ın en güzel portakal tomurcuklarından oluşturduğum fırtınayı, karamel ve süt kıvamında lezzetli bir iksirle sardım.”

Carolina Herrera, CH Privée:  Nadir notaların yoğun bir birleşimi olarak tanımlanabilir. Vanilya havyarının içine sarılan osmanthus absolute ve özünde kırmızı deri akorduna bağlı orman zeminindeki paçulinin dokunuşları… Sonuç, Master Perfumer Dominique Ropion tarafından CH Privée için geliştirilen özel hazırlanmış bir kreasyon. Dominique Ropion “Lüks ile duyusallık arasındaki ikiliğin başından itibaren, tüm bileşenlerin olağanüstü kalitesini sergileyebilecek güçlü feminen bir parfüm yaratmak istedik” diyor.

Dior, Poison Girl Eau de Toilette: Alıştığımız Poison’ın , yeni neşeli bir kompozisyonu. Duyularda bıraktığı üçlü etki, zıt ham maddeleri cesurca bir araya topluyor. Buz gibi soğuk sulu portakallar, birbirine iltifat eden ve hiç durmadan konuşan iki kız kardeş gibi. Daha sonra şehvetli çiçekler esprili sıcak ve soğuk bir ambiyans yaratıyor. Son olarak, Poison Girl’ün şehvetli ve bağımlılık yapan imza notaları hintbaklası ve vanilya sahneye çıkıyor. Bu Poison Girl, buzları kırarak gücünün zirvesine çıkıyor.

Elie Saab, Le Parfum Resort: Sulu, lezzetli ve nefis tatlı, İtalya’dan kırmızı mandarin özü duyusal ve solar bir frangipani akordunu aydınlatıyor. Narin ve keskin, nar nektar akordu yakut parlaklığına sahip bir parfümün kalbini aydınlatıyor. Arap yasemini ve portakal çiçeğinin  parlak beyaz bir buketi. paçulinin yoğunluğu bu lezzetli  bağımlılığı devam ettiriyor.

Lacoste, Eau De Lacoste L.12.12 Magnetic Pour Elle:  Pilili Lacoste tenis eteğinin mükemmel bir şekilde temsil ettiği kadınsı şıklık ve atletik yapı ikiliği bu parfümle yeniden hayal edilmiş. Koku benzersiz, yeni bir notayla incelikli bir açılış yapıyor: Pretty Lady Flower. Tropik meyveleri andıran nota neşeli ve oyunbaz ancak sonradan sofistike menekşe yaprağı absolutu ve yasemin orta notaları ile zarifçe yön değiştiriyor ve zahmetsiz kadınsılığı yansıtıyor. Lacoste kadınına özgü tatlılık ve duyusallık ikiliğini destekleyen vanilya akoru ve paçuli kokuyu manyetik bir derinlikle tamamlıyor.

Paco Robanne, Invictus Olympea Intense:  Geçmişe dönüşü yansıtmayı hedefleyen bir koku. Olympéa, şeffaf çiçeksi bir tazeliğinin uyumunu ve “tuzlu-vanilya” uyumunun hassaslığını, kaşmir ağacını sarmalayarak cesaretlendiriyor. Loc Dong, Anne Flipo ve Dominique Ropion’un tarafından yaratılan bir parfüm. Olympéa Intense için Loc Dong aynı yapıyı korur ve bir seviyeye kadar duyusallık sağlar. Amberin yumuşak sıcağında açılan, ormanda ısınan daha tuzlu-vanilya ile güzel bir karmaşa yakalanır diyor. Parfümcü her zaman karşıtların cazibesini ortaya çıkaran bir düello hayal eder. Bir tarafta, bir çiçek darbesi: blossom absolu (faux-nonchalance) ve greyfurt çiçeğine karşı beyaz biber. Vanilya, beyaz kehribar, amber ve misk diğer içerikler. Sonuçta Olympéa seksi bir kraliçe gibi ortaya çıkar ve yoluna çıkanları geride bırakır.

Carolina Herrera, Good Girl:  Kadının harikulade karmaşıklığını yakalayan bu yeni koku, şaşırtıcı ve istisnai içerikleri bir araya getiriyor. Tatlı ve alımlı yasemin Good Girl’ün ışıltılı ve feminen tarafını aydınlatırken, karanlık tarafın kalbinde ise yoğun, hoş kokulu kakao ve baş döndürücü tonka yer alıyor. Badem ve kahve ile sağlanan yumuşak dokunuşlar zarif sümbülteber ile feminenliği vurguluyor. Siyah ve beyaz… Gece ve gündüz… İyi kız, kötü kız… Carolina Herrera kadınsılığın yepyeni boyutlarını yakalıyor. Carolina Herrera New York, yeni eşsiz kokusu Good Girlü, kadınların feminenliğini ve cazibesini ifade eden parmak ısırtıcı yeni şişe tasarımı ile sunuyor. Good Girl, küstahlık derecesinde sofistike bir koku… Good Girl, modern kadının ta kendisi. Cesur, meydan okuyan, kıştırtıcı ve güçlü.

Bvlgari, Goldea: Tepe notalarında kristal miskin parlak oyunu, portakal çiçeği, bergamut ve güneş ile beslenmiş ahududunun parlak yumuşaklığıyla pürüzsüzleşmiş ve aydınlanmış. Bu parfümün kalp notalarındaysa bağımlılık yaratan beyaz miskin görkemli çiçeksi kalbi var. Ylang-Ylang tropikal dişiliği ve şehvetiyle, altın yasemin yapraklarının hassas zarafetiyle yumuşatılmış. Yuvarlak ve kadifemsi yumuşak miskin ve amber karışımın dayanılmaz şehvetli duyusallığıyla havalandırılması ise dip notalarının özelliği. Tabii parfümün içeriklerini anlatırken altın rengi paçuliyi ve Mısırlıların parfümlerinde içerik olarak kullandıkları, güneşli kokunun yankısı olan Mısır papirüsünü de unutmamak gerek.

Armani, Code Cashmere:  Yumuşacık ve sıcacık saran kaşmir misali, kontrastın yoğun bir mozaiği. Arap yaseminiyle vurgulanan koku, günümüz parfüm trendinin öncülerinden portakal çiçeği notası ile aydınlanıyor. Unutulmaz, son derece şehvetli vanilya çiçeği ve iris notaları ile muhteşem bir uyum oluşturuyor. Çiçeksi dokunuşlardan deriye hatta neredeyse hayvansal akorlara giden koku için seçilen renk olan pembe, esrarengiz tonlar ile pırıl pırıl parlayan bir renk.

Chloe,  Love Story Eau Sensuelle:  Paris’te batan güneş, Kehribar rengi gökyüzü, Sen Nehri kıyısında hafif bir meltem… Alacakaranlıkta heyecanlı bir aşk hikayesi… Erkeğin hayal edemeyeceği kadar baştan çıkarıcı bir kadın… Chloe kadınsılığa ve şehvete yeni bir anlam katıyor. Haz ve zarafet bu kokuda bir araya geliyor. Chloe’nin feminenliği kusursuz bir şekilde ortaya çıkıyor! Portakal çiçeği, yaz notaları ve vanilya çiçeği ile birleşiyor. Her zamankinden daha tatlı, bu kez daha romantik… Chloe’nin gözünden yeni bir aşk hikayesi yaratılmış.

Exit mobile version