Yaz’a Ameliyatsız Lazer Lipoliz Cihazı Sculpsure İle Hazırlanın

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bunu hayatımıza ve bakımımıza entegre ettiğimiz de bir gerçek. Belki de o yüzden güzellik ve bakım için, formda kalmak için, vücut hatlarını koruyabilmek için yeni yeni uygulamalar, aletler hayatımıza giriyor. Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde bikini ve mayo sezonunun da açıldığını kabul edersek bu tip uygulamalar benim de radarıma takılmaya başladı.

Hal böyleyken de geçtiğimiz günlerde Avşar Estetik’te Dilek Avşar ev sahipliğinde yaptığımız kahvaltıda gündemde yine incelme yöntemleri vardı. Bu yazının konusu da işte bunun için geliştirilmiş bir kolaylık. Ben yeni öğrendim, sizi de bilgilendireyim istedim ☺️

SCULPSURE, ameliyatsız lazer lipoliz cihazı. 25 dakikada ameliyatsız, kalıcı olarak yüzde 25 oranında incelme vaadediyor. Tüm vücut ve cilt tiplerinde kullanılabilen dünyanın ilk ve tek “Ameliyatsız Lazer Lipoliz”i olan uygulama, FDA onayına sahip vücut şekillendirme cihazı. Aslında vücut şekillendirme teknolojilerinde gelinen son noktada diyebiliriz.

Toplantı sırasında Dilek Hanım’dan öğrendim ki Sculpsure kolay, konforlu ve güvenli 25 dakikalık bir uygulama. Uygulamadan sonra parçalanmış yağ hücreleri vücudun doğal sistemi tarafından vücuttan elimine ediliyor. Karın, basen, bel, sırt, kol içi, sütyen altı, bacak içi, diz içi bölgelerindeki inatçı yağlara uygulanabilmekte. Hiçbir yan etkisi olmadığı gibi; uygulama sırasında ve sonrasında ağrı hissedilmediğinden lokal veya genel anestezi uygulanmıyor. Kadın erkek tüm yaş gruplarına ve tüm cilt tiplerine tüm mevsimlerde uygulanabilen bu yenilikten sonuç alma için tek bir seans uygulama yeterli. Nadiren inatçı yağların çok fazla olduğu durumlarda 1-1,5 ay ara ile ikinci veya üçüncü seans gerekebiliyor.

Editörün Notu: Bence en çapıcı sonucunu ve tercih edilme nedenini sona sakladım 🙂  Uygulamadan dört- altı hafta sonra hızla değişim gözleniyor, kıyafetlerin bollaştığı fark ediliyor.

Exit mobile version