Victoria Beckham ve Estée Lauder’dan İkinci Kapsül Koleksiyon

Veee beklenen an geldi. Victoria Beckham, Estee Lauder ile birlikte 2017 sonbahar-kış için hazırladığı ikinci kapsül makyaj koleksiyonu bu hafta raflarda yerini alıyor. Duyduk duymadık demeyinnnn.  Bu heyecan neden mi? Makyaj meraklıları uzun zamandır bunu bekliyordu da ondan. 🙂

Zeki. Sofistike. Güçlü. Çekici. Giyilebilir lüks olarak adlandırılan bu makyaj koleksiyonu; modayı, renkleri ve feminenliğin yükselen doğasını bir atıf gibi. Beckham bu koleksiyon için, “Bu makyaj koleksiyonuyla, kadınların her yerde güçlü, güzel ve kendilerine güvenli hissetmelerini istiyorum. Bu koleksiyon, en sevdiğim şehirlerden ilham alınarak oluşturuldu. Koleksiyon benim kendi güzellik vizyonumu yansıtıyor,” demiş. Zaten hangi kadın başka şey istiyor ki?

Gelelim koleksiyonda yer alan ürünler ve özelliklerine…

Skin Perfecting Powder :  Bu mükemmelleştirici pudra bütünleyici etkisiyle cildi eşitliyor ve gözenek görünümünü en aza indirmeye yardımcı oluyor. Yumuşak ve çok hafif dokulu bu pudra hem göz alıcı hem de her an kameralara hazır bir cilt görünümü sağlıyor. Altın rengi alımlı ambalajı ile farkını ortaya koyan iddialı kadınlar için vazgeçilmez niteliğinde özel bir koleksiyon parçası.

Aura Gloss in Honey: Işıldamanın tamamı ile yeni yöntemi. Işığı yansıtan ve göze batmayan altın kapsüllerle birlikte hem dudaklarınız hem de yüzünüz için yüksek parlaklıkta bir ışıltı ve aydınlık görünüm sağlıyor. Göz alıcı bir görünüm için dudaklarınıza, elmacık kemiklerinize ve burnunuza uygulamak yeterli oluyor.

Eye Ink Mascara, Blackest Eye Ink Mascara:  Bu setle Victoria’nın setteki kirpik deneyimini yaşamak çok kolay. Bu dramatik görünümlü, akmaya karşı dirençli fiber formüllü maskara kirpiklere ekstra hacim kazandırıyor ve etkisini 15 saate kadar sürdürüyor. Süper ince fırçası ve kısa kıllarıyla her bir kirpiğe tam ulaşması için tasarlanmış. Sıcak suyla yıkanabiliyor ve takma kirpik ile de rahatça kullanılabiliyor.

Victoria Beckham Far Paleti:  Yenilikçi jel-krem formülü ile füme gri ve bordo tonlarında çekici, buğulu bir görünüm yaratabileceğiniz koleksiyonun en ikonik prçalarından biri. Çekici bakışlar ve nude dudakların mükemmel birlikteliği için dumanlı göz makyajı ile Victoria Matte Lipstick’i eşleştirmek harika sonuç yaratabilir.  Bu paletin içinde Blanc – Parlak Beyaz, Noir – Mat Siyah, Gris – Mat Gri, Bordeaux – Işıltılı Bordo var.

Eye Metals Eyeshadow: Parıltılı göz farı, yoğun pigmentli rengi ve metalik etkisiyle bakışlara güçlü ve çekici bir görünüm katıyor. Ultra-kremsi pudra formülü ciltte mükemmel bir şekilde tutunuyor ve göz kamaştırıcı ışıltısı en minik bozulmaları dahi engelliyor. Tek başına ya da dinamik bir görünüm için Eye Ink ile birlikte uygulamak mümkün.

Eye Ink in Black Myrrh: Yoğun, dumanlı siyah gözler için harika bir ürün. Jel-krem formülü, yoğun ve özensiz özenilmiş bir görünüm için hem ıslak hem kuru olarak kullanılabiliyor. Koleksiyonun ambalajı ile göz alan parçalarından biri.

Smudgy Matte Eyeliner in Graphite: Yenilikçi sünger uçlu eyeliner, kirpik çizgisi boyunca belli belirsiz ve çabasız, isli gri bir görünüm yaratıyor. Koleksiyonun özgün ürünlerinden biri. Tek başına ya da Eye Kajal Duo üzerine uygulamak mümkün. Çekici, dumanlı Londra görünümüne yeni bir boyut kazandırmak için Eye Palette’ten Bordeaux ya da Eye Metals Eyeshadow in Bitter Clove ile kullanılarak etkisini arttırabilisiniz.

Eye Kajal Duo (Saffron/Vanille): Son derece yumuşak ve kremsi dokusuyla sunulan çift taraflı bir göz kalemi. Tek bir uygulamada dahi zengin renk ve buğulu bir görünüm sağlıyor. Günlük kullanım için, Vanille ile krem rengi tarafını göz kapaklarınızın iç kısmına uygulamak; gece için ise daha koyu tonlarla gözlerinizi keskinleştirmek iyi bir tüyo olabilir.

Matte Lipstick: Yoğun renkleri ve lüks dokusuyla çok etkili bir mat ruj. Koleksiyonun en ikonik parçalarından biri diyebiliriz. Nude dudaklar Victoria’nın imzası niteliğini taşıyor.

Lip Pencil in Victoria:  Victoria’nın imza niteliğindeki nude tonlardaki mat dudak kalemi. Bu formül mükemmel kremsi dokusuyla geleneksel dudak kaleminin gücünü açığa çıkarıyor. Kendiliğinden dolgun dudak görünümü için her gün kullanılmalı. Sadece çevrelemek için sürülebilir ya da bütün dudağa uygulanabilir.

 

Editörün Notu: 25 Ekim’de piyasaya çıkacak olan Victoria Beckham Estée Lauder Limited Edition makyaj koleksiyonuna SEPHORA’lardan ve www.esteelauder.com.tr’den ulaşabilirsiniz.  #VBxEsteeLauder

 

Exit mobile version