Vichy’den Menopoz Dönemindeki Kadınlara Özel Bir Seri: Neovadiol

Vichy uzun bir aradan sonra etkili bir basın toplantısı ile cilt bakımında çığır açacak yeni serisini tüketicilere sundu: Neovadiol. Türkiye’de bir ilk olan bu seri, menopoz dönemindeki kadınlara özel. (tamam bizim için daha zamanı değil ama birçok kadını yakından ilgilendiriyor) Cildi yeniden şekillendirmeyi hedefleyen Neovadiol, menopoz döneminde kadınlardaki hormonal değişimlerin cilt üzerindeki etkisini azaltıyor. Cilt yoğunluğunu ve sıkılığını dengeliyor.

Ortaköy Banyan’da Ayşe Arman moderatörlüğünde Jinekolog Dr. Aytuğ Kolonkaya’nın keyifli sohbeti eşliğinde tanıtılan seride birbirinden farklı ürünler var. Neler mi?

Gündüz bakım kreminin içeriğindeki Proxylane ile yüz ovali şekilleniyor. Daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor. Gece bakım kremi, içeriğindeki aktif bileşenler ile yüz ovalini şekillendirirken, Airlicium teknolojisi sayesinde cilt sıcaklığını azaltmada etkili ve ciltte ferahlık hissi yaratıyor. Serum ise yüz ovalini yeniden şekillendiriyor. Daha sıkı hissedilen cilt ve aydınlık görünüm sağlıyor. Serinin son ürünü ise göz ve dudak çevresi bakım kremi. Göz ve dudak çevresi yoğunlaştırıcı bu ürün pürüzsüz bir etki etki sağlıyor.

O zaman ne yapıyoruz? Şimdi ihtiyacımız olmasa bile çevremizdeki menopoz dönemindeki kadınları bu yenilikten haberdar ediyoruz, hangi yaşta olurlarsa olsun ışıklarını yansıtmalarına yardımcı oluyoruz. Veee o dönemler bizim için geldiğinde en azından hormonal değişikliklerin cildimizi etkilemeyeceğini bilerek biraz da olsa rahat ediyoruz.? #isiginikoru

Exit mobile version