Valmont Primary Serisiyle Cildinizde Maksimum Güvenlik

Valmont, tüm dünyada yaygınlaşan yeni güzellik algısı “sağlıklı cilt” bilincine sahip kadınlar için beş üründen oluşan “PRIMARY” cilt bakım serisini yarattı. Ve ne şanslıyım ki benim de deneme şansım oldu.

Artık çoğumuz biliyoruz; güçlendirilmiş cilt, öncelikle sağlıklı bir cilt florasıyla başlar. Öncü bir marka olan Valmont, artık kozmetikte de kullanılan eşsiz ve tamamen doğal sterilizasyon sistemi Ultra İleri Teknoloji (UHT) için Ultra Yüksek Isı prosedürü ile üretilen yeni serisi PRIMARY’yi tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de seçkin merkezlerde satışa sunmaya başladı. Bu yenilik de bu yazının konusu oldu :).

PRIMARY SERİSİNİN YILDIZLARI…

Valmont PRIMARY cilt bakım serisinin güzellik rutini cilde refah getiren ve dış saldırılara karşı savaşmasına yardımcı olan PRIMARY VEIL ile başlıyor. Hazırlık spreyi bu ürün, küçük sütlü emülsiyon damlacıkları cildi anında yatıştırıcı ve ferahlatıcı bir bulut gibi okşuyor. İlk adımda cilt dokusu iyileştiriliyor, korunuyor ve daha pürüzsüz hale geliyor.

En mükemmel cilt bile bazen yaramazlık yapabilir! Önemli bir olaydan veya büyük bir tarihten hemen önce ortaya çıkan bu çirkin sivilceye şimdiye kadar katlandık. Lokal kızarıklık ve leke bakımı PRIMARY SOLUTION cilt için parlayan zırhlı bir şövalye gibi. Bu topikal serum, küçük kusurların daha az görünür olmasını sağlarken, onları hedefliyor ve alt ediyor.

Kızarmış yanaklar hoş olabilir… Ancak yüzdeki kızarıklık birkaç saniyeden fazla sürdüğünde garip ve çirkin olur. Serinin kızarıklık karşıtı onarıcı serumu PRIMARY SERUM ise, doğal veya dış etkenlerden dolayı kızarıklık çeken herkes için hızlı ve etkili bir çözüm sunuyor. Serum, mikrosirkülasyonu düzenliyor ve sağlıklı görünen bir tenin iyileşmesine yardımcı oluyor. Kızarıklık görünümü azalıyor, daha parlak ve daha az şişkin görünüyor. Cilt daha rahat, yumuşak ve aydınlık oluyor.

Cilt ağrıdığında, sıcaklık veya karıncalanma hissettiğinizde en nazik şekilde okşamak bile işkence olabilir. Yatıştırıcı krem PRIMARY CREAM; ilk uygulamadan itibaren, yumuşak ve rahatlatıcı yapısıyla tahriş hissini çabucak yatıştırıyor. İnce ve yumuşatıcı dokusu talepkar ciltler için anında rahatlama sağlıyor.

Eski eczacıların merhemlerini anımsatan zengin besleyici balsam PRIMARY POMADE ise serinin son ürünü. Rustik görünümü, özünde modern etkinliğine inanıyor! En kuru ciltler için bile yoğun beslenme sağlamak üzere yaratılan bu yeni tedavi, zamana bağlı altı onarıcı bitkisel balmumunu kozmetik probiyotik yeniliklerle birleştiriyor. Çarkıfelek meyveleri, mimoza mumu, shea yağı, jojoba esterleri, havuç ve çuha çiçeği yağı gibi yıldızlar içerikleri kapsayan zengin bir balsam. Avuç içinde ısıtılır ve daha sonra yüze uygulanır. Yeni nesil balsam, sayısız erdemlerini sunmak için epidermisin derinliklerine dalıyor.

Cildini düşünenlere şiddetle önerilir…

Exit mobile version