Ünlülerin Tercihi HYDRAFACIAL Cilt Bakımını Yaptırdım, Sonuçları Bildiriyorum!

Televizyonlarda HD teknolojisinin çıkışıyla artan görüntü kalitesi, yıldızların cilt görünümünde yüksek kaliteye ihtiyaç duymasına neden olmuş. Bunun sonucunda da Amerikan firması Edge; Hydradermabrazyon teknolojisini geliştirerek dünyaya HD cilt tedavisini getirmiş. Bu yazının ana konusu olan ve 1996 yılından beri her yıl en iyi cilt bakımı ve cilt yenileme cihazı seçilen Hydrafacial; HD cilt yenileme sistemleri arasında devrim yaratan bir cihaz olarak kabul görmekte. Akne tedavisi, yara tedavisi ve leke tedavisinde, problemli bölgelerde (yüz, dekolte, sırt); kullananların sonuçlarından çok memnun kaldığı bir sistem. İşte bu yüzden benim de merakımı çeken bir uygulama.

Ben bu uygulamayı Bağdat Caddesi Suadiye’de bulunan Esstanbul’da yaptırmaya karar verdim ve öğrendim ki (denemeden yazamazdım) cilt yüzeyi yenilemede Hydra Dermabrazyon yönteminin kombine edildiği ilk sistem olarak da biliniyor. Cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi işlemlerini kapsayan Hydra Dermabrazyon yöntemi, her cilt tipine her yaşta uygulanabiliyor. Daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan sıvı-dermabrazyon teknolojisi ile cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde etkili sonuçlar veriyor.

Cilt tipine ve ihtiyaç olan cilt bakımına göre farklı solüsyonların kullanıldığı Hydrafacial bakımı uygulama süresi, ortalama olarak 20 – 40 dakika kadar sürüyor. (Birkaç kez yaptırmış biri olarak kesin bilgi? Cilt bakımı süresince, Hydrafacial cihazı ile farklı işlevleri bulunan çeşitli solüsyonlar kullanılıyor. Bu solüsyonlar, bir taraftan basınçlı olarak cilde püskürtülürken, diğer taraftan da cilt tarafından emiliyor.

Bu kadar önemli özellikleri ve yararı varken bir de ben deneyeyim istedim ve denedim. İtiraf edeyim; zaten tüm bu girişi de onun için yazdım. Denedim, öğrendim, sonuçtan çok ama çok memnun kaldım; takipçilerimle paylaşayım istedim. Şimdiye kadar yazdıklarım genel bilgiydi şimdi yazacaklarım ise yaptırmak isteyenler için detay bilgi…

HYDRAFACIAL Cilt Bakımı Esnasında Kullanılan Solüsyonlar ve İşlevleri

DermaBuldier™ Peptide Complex

Yeni dönem yaşlanma belirtilerini giderme çözümü DermaBuilder, kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltırken cildin sıkılığını ve cilt yüzeyinin renk tonunu düzenliyor, pürüzsüzlük sağlıyor.

GlySal™ Acid Peels (GlySal): Özel glikokik asit ve salisilik asit karışımını kombine eden fiziksel ve kimyasal peelingi aynı anda sunan bu tedavi methodu ile optimum sonuçlar elde ediliyor. Standart kimyasal peeling uygulamalarının aksine çok daha kısa süren iyileşme süreci ve mükemmel sonuçlar ise sizi bekleyenler. Cilt işlem sonrasında çok iyi nemleniyor ve yumuşak, pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor.

Activ-4™1 Skin Solution:  Cildin genel görünümünün ve sağlığının iyileşmesine yardımcı olan bu aşama hiper pigmentasyonun, kahverengi noktaların, kırışıkların ve ince çizgilerin azalmasına destek oluyor.

Beta-HD™2 Skin Solution: Bu salisilik ait bazlı solüsyon acne-prone ciltler ve yağlı ciltler için özel olarak formüle edilmiş. Ciltteki sebumu yumuşatıyor, beyaz ve siyah noktacıkların acısız bir şekilde çıkarılmasını sağlıyor.

Antiox-6™3 Skin Solution: A vitamini, E vitamini, beyaz çay ekstraktı ve Hyaluronic Asit içeren Antiox-6, adından da anlaşılacağı gibi antioksidan etki göstermekte. Cildin derinlemesine nemlenmesini sağlamak ve bunu korumak amaçlı kullanılıyor. Günlük bakım kremi ile cildinizin uzun süre formunda kalmasını sağlıyor.

Editörün Notu: Esstanbul Güzellik Merkezi’nde yaptırdığım Hydrafacial’ın her uygulama sonrasında inanılmaz parlak ve sağlıklı bir cildim oldu. Benim için etkisi o kadar çok oldu ki uygulamayı takip eden günlerde (yaklaşık 3-5 gün) fondöten veya herhangi bir krem kullanma ihtiyacı bile duymadım. Eee daha ne olsun!

Exit mobile version