Ünlü Makyaj Artisti Daniel Chavez Türkiye’de

Bulutlu bir İstanbul sabahında keyifli bir sohbet toplantısına katılmak için rotam yenilenen Conrad Oteli. Hedefim çok sevdiğim bir marka olan Youngblood’ın uluslararası eğitimcisi ve makyaj artisti Daniel Chevez ile tanışmak. Bu herhangi biri için sıradan bir olay olabilir ama makyaj tutkunları için Chavez önemli bir isim. (yani benim için)

Enerjisi, tatlı sohbeti, şakaları, makyaj yaparken gösterdiği özen ile Chavez niye sektörde önemli bir isim olduğunu ispatlar gibi. Maskaralı kirpikleri, ojeli tırnakları, kusursuz cildi ve fit vücudu ile alışılmışın dışında bir fiziği var. 18 yıllık make up artist olan Daniel Chavez, YOUNGBLOOD markasının mineral içeriklerini, farkını ve doğal sonuçlarını hem sözlü eğitimler, hem de eşsiz uygulamalar ile tüm dünyaya anlatıyor. Tıpkı bugün benim de içinde bulunduğum bir grup editöre olduğu gibi.

Saf, doğal minerallerden oluşan markanın içeriklerinin sağlıklı cilt bakımın devamı niteliğinde oluşunu vurgulayan Chavez, toplantı sırasında da son yılların da önemli trendlerinden oluşan NUDE makyajı, ciltte kalıp görünümü yaratmayan markanın ürünleriyle mükemmel şekilde yapılabileceğini vurguladı. Kış makyajının renklerini anlatan usta, marka hakkında merak edilenlerden bahsetti.

Madem bu blogdan hep yenilikleri okuyorsunuz; gelelim mineral makyajın esasını oluşturan toz, kompakt ve likit fondöten çeşitlerinin, yüz renklendiricilerinin yanı sıra her sezonun trendlerine göre ürün skalasını geliştiren YOUNGBLOOD’ın bu sezon yeniliklerine.

YOUNGBLOOD CONTOUR PALETTE

Tüm beklentilerinizi tek bir palet ile karşılandığı yepyeni ürün Contour Palette, gündüz yada profesyonel kullanımda harika sonuçlar ortaya koyuyor. Aydınlatıcı ve gölge verici renklerin bir arada olduğu bu palet favoriniz olacak. Gözenekleri tıkamayan, doğal görünüm veren ürün tüm cilt tonları için uygun.

YOUNGBLOOD İKİLİ FARLAR

Kış tonlarının hakim olduğu bu ikili farlar, ıslak yada kuru kullanım ile günün her saatine uygun bir görünüm veriyor. İçerdiği ultra pigmentler sayesinde yoğun renklere sahipler. Kolay sürülebilir formu ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olarak dört farklı rengi var.

YOUNGBLOOD YENİ RUJ RENKLER

Son zamanların trendi olan matlık görünümüne sahip yepyeni fever, flirt ve sinful rujları renkleri ile tam da sezonun modasını yansıtıyor… Gül kurusu tonlarının hakim olduğu yeni mat rujlar bu sezonda vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Exit mobile version