Transparan ve Çekici Burberry Kisses Sheer Ruj

Beni tanıyanlar bilir, renkli kozmetikler içinde ruj’a ayrı bir düşkünlüğüm vardır. Çantamda birden fazla ruju her gün taşıdığım gibi her montumun her ceketimin cebinde de rujum hazır bulunur. Sabah kalkar kalkmaz rujumu sürerim, rujsuz sokağa bile çıkmam. Hal böyle olunca da piyasadaki tüm rujları deneme, kullandıklarımdan daha iyisini bulma arayışlarıma devam eder dururum.

Bu yazı işte böyle bir arayışın sonunda ortaya çıktı. Burberry Kisses rujlarla yolum kesişti ve bundan çook ama çok memnun kaldım. Ruj koleksiyonuna yeni eklenen Kisses Sheer tek bir dokunuş ile konfor ve parlaklık sunuyor. Dudakların üzerinde kayar gibi bir etki bırakarak sürülüyor ve nemlendiriyor.

Kolay uygulama sağlayan transparan formülü için defilelerde kullanılan kumaşlardan esinlenilmiş (deneyen ve kullanan biri olarak doğru yolda olduklarını söyleyebilirim!). Parlak ve hafif jel dokusu sayesinde kullandıktan sonra natürel bir dolgunluğa ulaşıyorsunuz. Islak bir parlaklık ve renk veriyor. Ha bu arada doğal tonlardan en canlı 19 farklı renk seçeneği var. Ben denedim, memnun kaldım. Bakalım siz beğenecek misiniz?

Exit mobile version