Tom Ford Lip Color Koleksiyonu ile Öpülesi Dudaklar

Tom Ford için kusursuz bir dudaktan daha dramatik bir aksesuar yok. Dudak, yüzün odak noktası ve bir kadının tüm görünümünü değiştirme gücüne sahip. Usta Tom Ford tıpkı benim gibi düşünüyor. Benim içinde renkli kozmetikte ilk tercih rujdur ve her yeni çıkan ürünü denemeye çalışırım. Bu yazının konusu ise öyle bir ürün.

Tom Ford var olan Lip Color Koleksiyonuna ek 40’tan fazla, krem ve mat tonlarda, 9 yeni renk ailesinden oluşan görkemli bir ruj dolabını piyasaya çıkarmış. Mercanlar, kırmızılar, bordolar, siyahlar, nude’lar, bejler, pembeler, leylaklar ve poplardan oluşan bir koleksiyon.  Zengin, canlı ve etkileyici bu renkler ve dokular ruh halinizi etkileyecek ve tüm görünümünüzü değiştirecek güce sahip.

Lip Color Cream, soya fasülyesi tohumu özü, Brezilya murumuru yağı ve papatya çiçeği yağı gibi zengin ve egzotik içerikler,  pürüzsüz bir uygulama ve ultra kremsi bir doku sağlıyor. Parlak mercanlardan zengin vişne bordolara özel pigmentleriyle harmanlanan her ruj, tam olarak doğru ışıltıda ki saf renkleri ortaya çıkarmak için formüle edilmiş ve tamı tamına 50 renk tonuna sahip.

Lip Color Matte’a gelince… Lüks, kadife ve mat bitiş ile formüle edilmiş bu rujlarsa doğal tonlardan metalik parlak tonlara kadar çeşitli renklerde ve zengin dokusuyla dudaklarınızda rahatça kayarak, çarpıcı bir görünüme kavuşmanızı sağlayan ürünler.

Deneyin, pişman olmazsınız.

Exit mobile version