Tom Ford Bahar Koleksiyonunda Işık ve Gölge Dengesi

Tom Ford Beauty, 2017 İlkbaharı için aydınlatma, şekillendirme ve kontürlemeyle yüzün görünümünü değiştirmeye yardımcı ürünler sunuyor. Neler mi var?

Shade and Illuminate – Tom Ford’un yüz mimarlığı felsefesinin temel aracı – tamamlayıcı renk kontrastları ile denge ve simetri yaratmak için iki yeni yol sunuyor.  Bunu da dudaklara ve yanaklara yansıtıyor. Hem de mükemmel bir şekilde. Bakın nasıl yapıyor?

Tom Ford, TOM FORD SHADE AND ILLUMINATE CHEEKS ürünü ile iki canlı ve aynı zamanda hafif renk seçeneği sunuyor. Krem aydınlatıcı ve kontür içeren bu ikili, Tom Ford’un yüz felsefesi için çok önemli bir yere sahip. Bu kolayca yedirilebilir formül, yüzdeki şekillendirici renk kontrastlamalarını çok kolay hale getiriyor.  İnci parıltılı aydınlatıcı ton, cilde ışık vererek aydınlatıyor ve elmacık kemiklerini büyüterek yüzü yukarı kaldırıyor. Canlı ve parlak allık tonu ise mükemmel kontür veya pembelik için yüzü derinleştiriyor ve belirginleştiriyor.

TOM FORD SHADE AND ILLUMINATE LIPS ise 6 limited-edition (sınırlı sayıda üretilen) renk ikilisini içeriyor. Biri açık, biri koyu iki renk, dudaklara yüksek pigmentasyon ve devrimsel bir kalıcılık ile hafiften çarpıcıya ulaşabilen ombre etkisi yaratıyor. Kadifemsi mat bir bitiş sağlayan formül, yumuşatıcı yağlar ile zengin renk ve derin boyutlar yaratan polimerler içeriyor. Nude ve leylak tonlardan başlayıp, pembe, kırmızı ve bordoya kadar uzanan renk seçenekleri, sunulan sünger ve ruj fırçasından oluşan çift taraflı aplikatör ile kolayca uygulanabiliyor.

Sonuçta bana yazmak, size deneyip uygulamak kalıyor.:)

Exit mobile version