Tek Hamlede Baştan Çıkaran Lüks: Vice Lipstick

Madem hayat devam ediyor o zaman bir kez daha ben de yazılarıma devam ediyorum? Veeee karşınızda uzun bir aradan sonra yeni yazım:

Sıkı bir ruj ve Urban Decay fanatiği olarak heyecanlandığım bir yeniliği sizlerle de paylaşmak istedim. Yepyeni bir ruj serisi artık hizmetinizde. Vice Lipstick 100 farklı ton seçeneği ile geldi ve markanın şimdiye kadarki en büyük renk serisine sahip. Renk aralığında hepsi var: Cesur açık tonlar. Koyu, cezbedici renkler. Süper kullanışlı nötrler. Baş döndürücü çeşitlilik içinde herkese göre bir şey var. Yeni renklerden, bir daha asla göremeyeceğini sandığın kült favori renklere kadar. Renklerden bazılarında ise diğer UD dudak ürünlerinden esinlenilmiş. (hatta far ve göz kalemlerinden).

Çılgın pigmentasyon! Tek bir sürüşte inanılmaz renk verimi. Her renk pürüzsüzce uygulanıyor, dudakları sarıyor ve harika hissettiriyor. Tescilli Pigment Infusion System teknolojisi formüle süper kremsi doku, zengin bir sonuç ve üstün renk dağılımı sağlamış. İçeriğindeki lezzetli yağ karışımı dudakları rahatlatıyor, nemlendiriyor, bakım yapıyor; onları yumuşak, hoş durumda bırakıyor veee asla kurutmuyor.

Vice Lipstick orijinal ruj tasarımının lüks ile yeniden yorumlanmış versiyonuyla gelmiş (kurşun gibi görünüyor). Lüks, üç yönlü top metali tonunda tasarım, altın renginden tabana ve oymalı yazıya sahip. Özel olarak dizayn edilmiş rujda UD amblemi kabartması yer alıyor. Renge ait etiket (renk adı ve bitişi içeriyor) bağımlısı olacağın ürünü çantanda bulabilmeni kolaylaştırıyor.

Altı şımartan doku, 50 dudak kalemi, 10 hit renk ile Urban Decay Vice Lipstick serisi sizi bekliyor. Deneyince farklı renklerine sahip olmak isteyeceksiniz.

Renkleri keşfetmek için www.urbandecay.com.tr/vice-lipstick-6-farkli-doku–100-farkli-renk adresini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version