Sıkı ve Tazelenmiş Bir Cilde Uyanmak İçin, gülsha Gece Gül İksiri

Kardan, kıştan, eve tıkılıp kalmaktan sıkılanlar bu yazım size. Keyifli vakit geçireceğiniz alternatif bir program değil; yine bir yenilikten bahsedeceğim. Instagram hesabımı takip edenler bilir (pemraabasiyanik), geçtiğimiz haftalarda Swiss Otel’de güllerle dolu bir toplantıya katılmıştım. Severek kullandığım ve her yeniliğini yakından takip ettiğim gülsha markasının yeni ürününü deneme şansını yakalamıştım. Bu yazının konusu işte bu ürün.

gülsha, yeni “Gece Gül İksiri”yle, kadınlara gerçek güzellik uykusunu vaat ediyor… gülsha Gece Gül İksiri, sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlüyor; aynı zamanda nemi hapsederek, cildin su ihtiyacını karşılıyor. Ürünün özelliklerine gelince… Öncelikle yüksek kalite hyaluronik asitle harmanlanmış gül esansiyel yağı içeriyor. Yaşlanma karşıtı etkili eşsiz peptid karışımıyla zenginleştirilmiş iksir, yüz kontürünü şekillendiriyor; cildin yapısını güçlendirmeye ve elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor.

Veee sıra nasıl kullanmanız gerektiğinde: gülsha ile gece cilt bakım ritüeline Arındırıcı Gül Tozu’yla başlanıyor. Su ve gül tozunun köpüksü karışımıyla derinden temizlenen cilt, durulandıktan sonra, tonik olarak kullanılan gülsha Tam Gülsuyu ile Gece Gül İksiri uygulamasına hazırlanıyor. Son adımda gülsha Gece Gül İksiri’nden birkaç damla avuç içine damlatılıyor. Yağ, dairesel hareketlerle masaj yapılarak tüm yüze yediriliyor. Boyun ve dekolte bölgesine de uygulanabilen gülsha Gece Gül İksiri’nin, cildin kendini onarım sürecine destek olabilmesi için, yatmadan önce kullanılması tavsiye ediliyor. Gül kokan, doğal içerikli ürünlerle yenilenmeye hazırsanız bence denemelisiniz!

Exit mobile version