Sıcak Yaz Günlerinde Makyajınızı ‘Fix’leyin

Yaz demek deniz güneş, tatil demek. Tabii bir o kadar da terlemek ve makyajın akması demek olduğunu da unutmamak gerekiyor. Tamam yaz aylarında pek makyaj yapma ihtiyacı duymuyoruz ama ya özel günlerde ya da makyaj yaptığımız zamanlarda ne yapacağız? Bu yazı işte bu konuyla ilgili. Geleyim detaylara…

NUBIA bünyesinde bulunan KRYOLAN’ın gün boyu makyajınızın sabit kalmasını sağlayan Fixing Spray’i sıcak yaz günlerinde en büyük kurtarıcınız olacak… Nasıl mı? Makyajın üzerine uygulanmak için geliştirilmiş bir kozmetik ürünü olan Kryolan Fixing Spray; makyaj efektinin sabitlenmesi için makyaj üzerinde görünmez koruyucu bir tabaka oluşturarak gün boyu rahatlık yaşatıyor. Makyajınızın kalıcılığını arttırmaya ve cildin doğal nemini korumaya yardımcı olarak cildinizde mükemmel bir ferahlama hissi bırakıyor.

Fixing Spray ile makyajınızı temizleyene kadar kendinizi rahat ve güvenli hissedeceksiniz… Leke yapmayan, ovuşturmaya karşı dayanıklı olan Fixing Spray terlemeye bağlı makyaj bozulmalarını büyük oranda engellediği gibi makyajı soğuk suya karşı da dayanıklı hale getiriyor. Makyaj sabitleyici sprey ile ayrıca göz kapaklarında toplanma ve çizgilenme ortadan kalkıyor. Kendinizi özel ve güvenli hissettirecek Kryolan Fixing Spray sayesinde gün boyu makyajınızla konuşulacaksınız… Eee daha ne olsun?

Exit mobile version