Shiseido ile Kırmızının En Çarpıcı Tonları

Beni yakından tanıyanlar ruj tutkumu bilir. Rujsuz sokağa çıkmam. Tamam itiraf ediyorum: Hatta her montumun her ceketimin cebinde acil durumlar için bir ruj bulundururum. (ne acil durum çıkacaksa) Bu yazı bu tutkum, vazgeçilmezimle ilgili. Konunun kahramanı Shiseido.

Shiseido, modası hiç geçmeyen kırmızıyı 16 tona sahip Rouge Rouge serisini piyasaya çıkardı. Tüm kadınların (ve benim) kendi tarzına uygun bir ton bulacağı seri baştan çıkarıcı, büyüleyici, cesur ve karşı konulmaz!

Geçmişten günümüze kadar gelen, ilk renk olarak kabul edilen kırmızı; ruhu canlandıran, hisleri açığa çıkaran, enerjiyi yükseltecek en etkili renk. Kırmızı tarihte ateş ve kanı; Çin’de serveti; Hindistan’da ise düğün ve şenliği ifade eden renk olarak kabul ediliyormuş. Shiseido, bu kutsal renk kırmızıyı Rouge Rouge serisi ile tek hamlede sizi güzelleştiren yeni ruj serisinde ana renk olarak belirlemiş.

Yoğunlaştırılmış yeni mükemmel formül ile, dudaklarınıza renk ve parlaklık veren Shiseido Rouge Rouge serisinde her cilt tonuna uygun kırmızı var. 16 farklı kırmızı tonunun yer aldığı seride bir ton size mutlaka çok yakışacak. Rujlar, renklerin homojen olarak dağıldığı formül ile dört saate kadar kalıcılığa sahip. Birbirinden farklı tonları ile Rouge Rouge makyajınızda fark yaratmanızı sağlayacak. Benden söylemesi. 🙂

Exit mobile version