Sevdiğimiz Marka Atelier Rebul Artık Sephora’larda

Şimdi size yepyeni ve harika bir haber vereceğim: Türkiye’nin sevilen markası Atelier Rebul’un birbirinden güzel favori koleksiyonları, Sephora’nın seçili mağazalarında dünya markalarının arasında yerini aldı!

Atelier Rebul koleksiyonlarında yer alan kolonya, parfüm, vücut bakım ürünleri, ev parfümleri, mumlar ve kişiye özel kozmetikler için doğal hammaddeler dünyanın her köşesinden özenle seçilerek bir araya getiriliyor.

Atelier Rebul, benzersiz ve etkileyici kreasyonlarını, onun ‘kozmetik atölyesi’ ruhunu yaşatacak parfümden, kolonyaya, vücut bakımından, ev parfümlerine ve mumlara kadar İstanbul, 1895 imza koleksiyonlarıyla Sephora          müşterisi ile buluşturuyor.

Sephora mağazalarında, Atelier Rebul’un imza koleksiyonlarından en favorisi, İstanbul’un gizli kalmış kokularını yansıtan, Mısır Çarşısı’ndaki baharatlardan ilham alan ‘İstanbul İmza Koleksiyonu’, markanın kuruluş yılına atıfta bulunan, bitki ve çiçeklerden ilham alınarak yaratılan ‘1895 İmza Koleksiyonu’, Atelier Rebul’un geçmişini yansıtan zamansız kadın ve erkek parfümlerinden oluşan ‘Collection Atelier’, yoğun nemlendirici, yüksek doğal içerikleriyle bakımı tamamlayan ‘El Kremleri’ ve seyahat boyu setleri ile yer alıyor. Bence yılbaşı öncesi de harika hediye seçeneği olacaklar.

Exit mobile version