Sephora Contour&Color ile Dudaklarda Mat Görünüm

Beni, yazdıklarımı, sosyal medyada paylaştıklarımı takip edenler bilir, Sephora geçtiğimiz günlerde ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtmıştı. Davete katılan ve güzelliğe gönül veren biz editörler de kendinden geçmişti. Çok ürün beğenmiş, çok şey sevmiştim ama rujların karşısında kendimi kaybetmiştim. (Tamam itiraf ediyorum; bunda tam bir ruj tutkunu olmamın büyük etkisi var)

Tüm ürünleri inceleyen biri olarak diyebilirim ki Sephora dudaklarınızda pürüzsüz, kadifemsi etki yaratmaya hazırlanıyor. Seçenekler çok. Dudak kalemi ve rujun bir arada bulunduğu bir kalem, uzun süre kalıcılık sağlayan geniş bir renk seçeneğine sahip rujlar ve 12 saate kadar kalıcı hafif yapılı ruj ile Sephora dudak makyajına yeni oyuncuları ile renk getiriyor.
Benim favorim Contour & Color. Yani dudak kontürü ve rujun  bir arada sunulduğu bir sezon yeniliği. Dudak kontürü ve ruju aynı anda bir üründe bulmak mümkün mü? Evet, Sephora’nın kontürleme tekniğinden ilham alarak tasarladığı yeni ürünü makyaj çantalarının vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Kalem ile dudak kontürünü belirleyip ruj ile dolgun bir görünüm yaratabiliyorsunuz ve sonuç kadife görünümlü dudaklar. Deneyin, kullanın, pişman olmazsınız.

Exit mobile version