Saçlarınızı Wella Professionals Elements ile Yenileyin

Güne ve haftaya iyi başlamak için en iyi adreslerden biriydi bu sabah ki rotam. Bebek kahve. Hedef Wella’nın yeni bir serisini denemek. Önce öğreneceğim sonra Yıldırım Özdemir salonda uzmanlar eşliğinde deneyeceğim. Ve hedefime tamamen ulaştığımı söyleyebilirim. Hem de yüzümde kocaman bir mutluluk gülümsemesiyle.

Wella Profesyonel, ilk sülfatsız, parabensiz ve suni renklendirici içermeyen, aynı zamanda 10 kat daha fazla keratin koruması sağlayan saç bakım serisi Wella Professionals Elements’i tanıttı. Gün geçtikçe, günlük hayatımızda kullandığımız ürünlerin içeriklerine daha çok dikkat ettiğimiz, seçimlerimizde “iyiyaşam” seçeneklerine uyacak ürünleri tercih ettiğimiz şu günler için mükemmel bir alternatif bu seri. Çünkü daha doğal, daha az kimyasallar içeren ama bunu yaparken etkisini azaltmayan ürünler. Wella Professionals Elements, en üst düzeyde bir deneyim ve muhteşem sonuçlar sağlarken, kaçınmak istediğiniz kimyasalları içermiyor.

Wella Professionals Elements, saçın yenilenir canlılığı için 10 kat daha fazla keratin koruması sağlayabilmek adına doğadan ilham almış. Bu seri, keratin yapısını koruyor, saçınızın sağlıklı ve parlak gözükmesini sağlıyor. Ama bunu, genelde saç ürünlerinde bulunan kimyasallar olmadan yapıyor.

Deneyen biri olarak kokusunun da farklı olduğunu söyleyebilirim. Amazon ormanlarının yeşil ağaçlarından ilham alınan kokusu Amazonların en uzun ve en dayanıklı ağacından, Kapok ağacından ve ağaçta yetişen kokulu çiçeğinden yaratılmış.

Komple iyi yaşam deneyimini hedefleyen Elements serisi günlük saç bakımı uygulamanızda ihtiyacınız olan ürünleri sunuyor. İşte seride yer alan ürünler ve özellikleri…

· Renewing Shampoo- Yenileyici Şampuan: Saçın nemini yenileyen, dip uca nemin tutulmasını sağlayan besleyici bir şampuan.  

· Renewing Conditioner- Yenileyici Krem: her bir saç telini güçlendiren, saçı onaran ve saçın doğal canlılığını koruyan hafif bir krem.  

· Renewing Mask- Yenileyici maske: Saçın, doğal gücünü ve iç yapısını koruyan ve yoğun şekilde yapılandıran onarıcı bir maske  

· Conditioning Leave-In Spray – Durulanmayan sprey krem: Hayatın günlük stresinden koruyan, saça şekil verirken hafif bir tutus sağlayan, havluyla kurutulmuş saça uygulanabilen, ince yapılı, çift-bazlı sprey.

İşin özeti: Siz de benim gibi  gerçekten lüks ve rahatlatıcı bir deneyim yaşamak istiyorsanız; Wella Professionals Elements’i denemelisiniz.

Exit mobile version