Saçlarınız Yeni Yılda da Tazeliğini Korusun

Saç bir kadının en önemli aksesuarlarından biri. Günün koşturması veya telaşı içinde kimi zaman yağlanıp, dokusunu kaybedebiliyor. Şimdi size çantanızda taşıyacağınız, hayatınızı kolaylaştıracak bir üründen bahsedeceğim. Piyasaya yeni çıkan bir kuru şampuandan.

Yılbaşı gecesine hazırlanırken, kıyafetimiz ve makyajımız kadar saçlarımızın da göz kamaştırıcı olmasını ve gece boyu şeklini korumasını isteriz. Ashley Joy’un kuru şampuanlarının çanta boyunu yanınızda taşıyabilir, gece boyunca saçlarınızın canlı ve hacimli görünümünü koruyabilirsiniz. Sprey forma sahip Ashley Joy kuru şampuanlar, fön işlemi sonrasında uygulandığında fönün kullanım süresini uzatıyor, tazeleyici ve ferahlatıcı etkisiyle gün içinde ağırlaşan saçlarınızın kurtarıcısı oluyor.

Ürünlerin özelliklerine gelince…

ASHLEY JOY VOLUMIZING KURU ŞAMPUAN (Ekstra Hacim): Günün yoğun temposu nedeniyle canlılığını kaybeden saçlarımız ağırlaşarak yapışıyor. Ashley Joy Volumizing Kuru Şampuan, su kullanmaya gerek kalmadan saçlara hacim kazandırıyor. Saçlarınızdaki yağlı görüntüyü yok eden Volumizing Kuru Şampuan, aynı zamanda dolgunluk vererek saçlarınızın anında temiz ve ferah bir görüntüye kavuşmasını destekliyor.

ASHLEY JOY FRESH & UP KURU ŞAMPUAN (Doğal Görünüm)

Saçlardaki yağlı görüntüyü anında yok eden ve temiz bir görüntü sağlayan Ashley Joy Fresh & Up Kuru Şampuan, sprey formuyla saç diplerine sıkıldığı anda etkisini gösteriyor. Özel formülüyle saçlarında doğal bir görünüm hayal edenlerin yardımına yetişen Fresh & Up Kuru Şampuan, tazeleyici ve ferahlatıcı etkisiyle gün içinde ağırlaşan saçlarınızın kurtarıcısı oluyor.

Exit mobile version