Ruj Eşinizle Tanıştınız mı?

Art Stick Liquid Rouge’u duydunuz mu? Deneme şansınız oldu mu? (Ruj meraklısıysanız dikkat bu yeni ürünü denemiş biri olarak anlatmaya başlıyorum) 🙂

Bu rujlar Bobbi’nin orijinal Art Stick’inden sonra sanattan esinlenerek tasarladığı likit lipstick’e modern bir çizgi katan rujlar. Yoğun ve tam  pigmentli yapısıyla yarı mat bir sonuç veriyor ve inanılmaz hafif bir yapıya sahip. Sıkılabilir bir tüpte bulunan nemlendirici formülü dudaklarda gün boyunca kalıcılığını koruyor. Art Stick Liquid Lip aceleniz olduğunda da kullanabileceğiniz kadar pratik. Yani sadece ürünü sıkıyorsunuz, uyguluyorsunuz ve anında mükemmel görünüyorsunuz. Nude, parlak ve yoğun renklerden oluşan toplamda 16 rengi bulunuyor.

Bu rujları benzerlerinden ayıran özelliklere gelince… Hepsi yarı mat tam kapatıcı likit lipstick, hepsi kremsi nemlendirici ve hafif, son olarak da uzun süre kalıcı olan formülü sayesinde hepsi kalıcı ve canlı renk veriyor.

Editörün Notu: Nasıl uygulamanız gerektiği kısmını da buraya ayırdım 🙂 Ürünü hafifçe sıkın ve alt dudağınıza bir miktar ürün uygulayın. Dudaklarınızı birleştirin ve sonra üst dudağınıza uygulayın. Kusursuz bir uygulama için dudaklarınızdaki tüm boşlukları doldurun.

Exit mobile version