‘Ruj Aşkına’ Diyenlerdenseniz Mutlaka Denemelisiniz

Beni bilen bilir makyaj deyince, renkli kozmetik denince rujları tek geçerim. Her çıkan ürünü denemeye çalışırım, rujsuz sokağa çıkmam, hatta sabahları yüzümü yıkar, rujumu sürerim. 🙂

Yeni, yazının konusu tam benlik, benim gibi ruj sevenlere göre. Yeni Estee Lauder Pure Color Envy Liquid LipColor’ın üç farklı bitişteki zengin renklerini keşfetmekle ilgili. Belirgin metaliklerden göz alıcı ışıltılı tonlara her duruma ve tarza uyabilecek likit rujlar modaya uyum sağlamanızı ve kendinizi doğru ifade etmenizi sağlıyor. Hiyalüronik asit içeren benzersiz formülü ile dudaklarınıza nem bakımı yaparken, mükemmel ve pürüzsüz bir bitişe sahip olmalarını sağlıyor.
Konsantre likit pigmentleri sayesinde gerçek renkleri dudağınızda uygulamanıza olanak sağlayan özel dokusu ; mat, metalik ve vinil olmak üzere 3 farklı bitişe sahip.
Mat Pure Color Envy Matte Liquid LipColor, hafif dokusu ile mat, opak ve 8 saate kadar dayanıklı bir kalıcılık; metalik Pure Color Envy Metallic Liquid LipColor ise ufak inci ışıltısı içeren formülü ile her açıdan kendini belli eden metalik bir görünüm sağlıyor.
Vinil Pure Color Envy Vinyl Liquid LipColor’a gelince… Göz alıcı, belirgin vinil renkler ile dudaklarınız yeniden şekilleniyor. Islak bitişe sahip vinil tonlar ile tarzınıza yeni bir yorum geliyor.

Bir ruj sever olarak bayıldım. Bence siz de denemelisiniz.

Editörün Notu: Bu yeni ürünü Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

Exit mobile version