PTR ile Gözlerde Altın Etkisi

Cilt bakımında tercih ettiğim birkaç marka vardır. Peter Thomas Roth namı diğer PTR de bunlardan biri. Sevdiğim markanın yeni bir ürünü piyasaya çıkınca da hemen takibe aldım tabii ki. Yeni ürün bir göz bakım kremi. Adeta hayat kurtarıcı. Peter Thomas Roth’un altın teknolojisi ile formüle ettiği ürünü 24K Gold Pure Luxury Lift& Firm Hydra Gel Eye Patches. Bu öyle bir ürün ki İçeriğinde ki 24K altın ve kollodial altın ile sadece 10 dakikada hassas göz bölgesinin görünümünü daha sıkı ve toparlanmış hale getirmeye yardımcı oluyor.

İçeriğiyle zengin ve şımartan bir bakım yaparak ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün aydınlatıyor, canlandırıyor ve göz altı bölgesine daha genç bir görünüm veriyor.

Özelliklerine gelince… Hyaluranic asit ve hydrolize kollajen ile yoğun nemlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü yok eden ürünün içeriğindeki kafein şiş görünümü azaltıyor. Lavanta ile zenginleştirilmiş formülü ile cildi sakinleştirirken, anında serinleterek rahatlatıyor. Bu göz ürünü keşfedenlerin vazgeçilmezi oldu bile. Benden söylemesi.:)

Exit mobile version