Oriflame ile Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Oriflame’i biliyor musunuz? Ürünlerini deneme şansınız oldu mu bilemiyorum ama en azından sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği özeni ve verdiği destekleri duymuşsunuzdur.
Bu yazının amacı işte böyle bir sorumluluk projesi. Sanat, spor, edebiyat ve iş dünyasının başarılı kadınları harika bir orta projeye imzalarını attı. Ve Ayşe Kucuroğlu, Merve Özkaynak, Ayşe Tolga, Aydan Taş, Şebnem Burcuoğlu, İpek Soylu, Melis Ağazat, Zümrüt Arol Bekçe ve Duygu Yetiş Oriflame’in ‘Hayalime Ortak Ol’ projesine destek oldu. Böylece Oriflame güzellik sırları ile kadınlara ilham verirken, TEGV çocuklarının hayatına da ışık tutmaya devam ediyor.
Nasıl mı? Türkiye’nin bu dokuz başarılı kadını TEGV ile eğitime destek için Oriflame’in Mart kataloğunda yer aldı ve hepsi favori ürünlerini seçti. Oriflame kataloglarındaki TEGV Çocuklarına Destek Ürünleri’nden satın almak ise güzellik tutkunlarına, bizlere düştü. Çünkü katalogdaki bu ürünlerin gelirleri TEGV’e bağışlanıyor.
Siz de bundan sonra Ayşe Kucuroğlu’nun imzası olan kırmızı rujuna, Merve Özkaynak gibi göz makyajına, Ayşe Tolga gibi pürüzsüz cilde, Aydan Taş gibi hacimli saçlara, Şebnem Burcuoğlu gibi bakımlı ellere , İpek Soylu gibi pürüzsüz tene, Melis Ağazat gibi doğru aksesuarlara ve Zümrüt Arol Bekçe ve Duygu Yetiş gibi güzel kokulara sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken katalogdan istediğiniz ürünü seçmek. Hem siz bakımlı ve güzel olacaksınız hem çocuklar kazanacak. Daha ne olsun? #hayalimeortakol

  

Exit mobile version