Nuxe Huile Prodigieuse ile Işıldayın

Nuxe’ün kült ürünü Huile Prodigieuse 25. yaşını kutluyor. Veee bir basın toplantısıyla öğrendim ki Fransız kadınlarının vazgeçilmezi, Fransa’nın bir numaralı kuru yağı yeni yaşında yenilenen formülüyle hayatımızda. Yüzde 98,1 doğallık oranı, silikon içermeyen dokusu ve büyüleyici kokusuyla cildinizi nazikçe sarmalayan bu ikonik kuru yağ etkisiyle de kullanıcılarını kendine bağlıyor.

Yüz bölgesinde serbest radikallere karşı kalkan görevi gören, antioksidan etki sağlayan bu kuru yağ vücut bölgesinde çatlaklara savaş açıyor, sıkılaşma etkisi  sağlıyor. Kullanım ve fayda alanları bununla da kalmıyor. Benim de aralarında bulunduğum büyük bir tüketici kitlesi içinde saçlar için vazgeçilmez.

Kuru yapısıyla en ufak bir yapışkan ve yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emilen ürünün efsanevi kokusunda portakal çiçeği, bergamot, gül, manolya, Hindistan cevizi ve vanilya notaları bulunuyor. Veeee  yeni yaşında daha etkili, daha yenilikçi ve daha çekici olan bu ürün bu köşenin konuğu oluyor.

Editörün Notu: Yeni formüle tsubaki yağı denilen yeni bir botanik yağ eklenmiş. Bu yağ saç ve cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından muazzam bir zenginliğe sahip. Deri hücrelerinin bütünlüğünü destekliyor, bariyer yapısını güçlendiriyor ve saçlara parlaklık kazandırıyor. Son dönemin yükselen trendi olan argan yağı da Huile Prodigieuse’ün yeni formülünde var. Onarıcı içeriğiyle argan yağı, özellikle saçlarda yumuşatma özelliğine sahip tatlı badem yağı, sakinleştirici hodan  yağı, besleyici kamelya yağı, nemlendirici fıstık yağı ve ipeksi görünüm veren makadamia yağı ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Sonuçta bize de ‘Nice güzel yaşlara’ demek düşüyor.

Exit mobile version