Nutriplenish™ Serisi İle Tanışın

Saçları bir kadının en önemli aksesuarı. Belkide o yüzden doğru şampuanın peşinde bir ömür geçirebiliyor. Şimdiki yenilik haberim tüm saç tipleri için besin değeri yüksek içeriklerden elde edilmiş nemlendirme  sağlayan Aveda’nın yeni serisiyle ilgili. Geçen hafta ben Akmerkez Erdem Kıramer Kuaför Salonu’nda deneyip uygulama şansına sahip olmuştum. Şimdiyse bilgileri paylaşma, bilgilendirme zamanı. 🙂

Aveda’nın yeni yüksek performans sağlayan ve besin değeri yüksek içeriklerden elde edilmiş Nutriplenish™ serisi ile en ileri seviye nemlendirmeyi keşfetmenizin tam zamanı. Vegan, silikon içermeyen, hayvan dostu ve %94 oranında doğal türevli içeriklerden elde edilmiş bu seri, özellikle nem ihtiyacı duyan tüm saç tipleri için geliştirilmiş.

Nutriplenish™ Light ve Deep Nemlendirme Serisi gücünü, saçlarınızı profesyonelce nemlendiren organik nar yağı, hindistan cevizi yağı ve mango yağı karışımından oluşan besin değeri yüksek içeriklerden alıyor. Aveda’nın Araştırma ve Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Christine Hall, Nutriplenish™ Serisi’nin içeriğini şu sözlerle özetliyor: ‘‘Hindistan cevizi yağı saç tellerini nemlendirmek için saça derinlemesine nüfuz eder, nar ve mango yağı ise saç yüzeyinin dokusuna yumuşaklık kazandırıp saçı besler. Nar yağı içeriğindeki omega-5 yağ asitleri sayesinde matlaşmış ve nemini kaybetmiş saçları nemlendirir ve yeniden canlandırır.”

Gelelim seride bulunan ürünler ve özelliklerine…

Nutriplenish™ Light Nemlendirme Serisi Şampuan: %94 doğal türevli ve kremsi hafif şampuan saçı derinlemesine nazikçe temizlerken, nemini kaybetmiş saçları anında yeniden canlandırmak için besin değeri yüksek içerikler ile besler ve nemlendiriyor. İnce ve orta telli saç tipleri için uygun.

Nutriplenish™ Light Nemlendirme Serisi Saç Kremi: %96 doğal türevli kremsi ve hafif dokusu ile matlaşmış ve nemini kaybetmiş saçları ağırlaştırmadan derinlemesine nemlendiriyor ve anında canlandırıyor. Saçları sağlığına kavuşturmak için vitamin yüklemesi yapan bu ürün ince ve orta telli saç tipleri için uygun.

Nutriplenish™ Nemlendirme Serisi Deep Şampuan: %94 doğal türevli ultra zengin yoğun şampuan saçı derinlemesine aynı zamanda nazikçe temizlerken, nemini kaybetmiş saçları anında yeniden canlandırmak için besin değeri yüksek içerikler ile besler ve nemlendiren harika bir şampuan. Kalın telli ve dokulu saç tipleri için uygun olduğunu belirtmekte fayda var.

Nutriplenish™ Deep Nemlendirme Serisi Deep Saç Kremi: %96 doğal türevli zengin ve yoğun dokusu ile matlaşmış ve nemini kaybetmiş saçları ağırlaştırmadan derinlemesine nemlendiriyor ve anında canlandırıyor. Saçları sağlığına kavuşturmak için vitamin yüklemesi yaptığını da unutmamak gerek. Kalın telli ve dokulu saç tipleri için uygun.

Nutriplenish™ Durulanmayan Bakım Spreyi: %98 doğal türevli ağırlaştırmadan nemlendiren durulanmayan sprey, dolaşmış saçları anında açar ve saçı gün boyu besliyor. Tüm saç tipleri için uygun olan sprey, besin değeri yüksek içeriklerden elde edilmiş 72 saat etkili nemlendirme sağlıyor. Formülündeki organik nar yağına ek olarak, içerisindeki zencefilin doğal UV filtresi sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerine karşı saçta koruyucu bariyer oluşturması en önemli özelliklerinden biri.

Nutriplenish™ Çok Yönlü Saç Bakım Yağı: %100 doğal türevli hafif yapıdaki çok yönlü saç bakım yağı saçı anında besler ve bakım yaparken, her bir saç telini yumuşatıp pürüzsüzleştirirken kurumuş saçların sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Exit mobile version