Net Bir Yüz Kontürü İçin

Göz alıcı bir cildin ve netlik kazanmış yüz kontürünün anahtarı olarak Juvena Epigen serisi artık bizlerle.  Yeni cilt bakım üçlüsü en son bilimsel buluşlarla yüz ovali ve özellikle çene hattının net bir görünüm kazanmasını destekliyor. Daha pürüzsüz, daha sıkı ve saha genç görünümlü bir cilt isteyenlerin vazgeçemeyeceği ürünlerle tanışmaya hazırsanız anlatmaya başlıyorum…

Juvena Epigen doğal güçlü aktif bileşenleri sayesinde cilde anında sıkılık etkisi sağlamaya ve gençlik ışıltısı kazandırmaya yardımcı olan bir seri. İşte bu yüzden  her yaşta genç bir görünümün sırrı sonunda ortaya çıktı deniyor. Son bilimsel buluşlar ile JUVENANCE® Epigen ışıltılı, daha sıkı ve daha genç görünümlü bir cilt için.

Çevresel günlük etkenler, günlük stres, modern yaşam tarzı ve kişisel yaşam koşullarının tümü cildimizin görünümünü etkiliyor.  Cildimizde gözle görülebilir çizgi ve kırışıklıklar oluşur ve bunlar cildimize yerleşiyor ve sonuçta cildimiz sıkılığını ve elastikiyetini kaybediyor.  Juvena’nın yeni JUVENANCE® Epigen cilt bakım serisi şimdi her yaşta genç bir cildin anahtarını sağlıyor.

Aktif İçerikler

İçeriğinde kullanılan yabani iğde özlerinden elde edilen güçlü aktif kompleks ile cilde genç bir görünüm sağlamaya yardımcı olan ürünler kolajen üretimini arttırmaya yardım ederek yüz ovalinin net ve belirgin bir görünüm kazanmasını destekliyor.

Kırmızı yonca çiçeği özleri ise cilde nem sağlıyor ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Brezilya’ya özel cupuaçu yağı kakao ile benzer özellikler taşıyor, cildin yumuşak ve esnek olmasını sağlıyor. Yaşlanma karşıtı güçlü bir içerik olan hyalüronik asit cilde nem sağlıyor. Cilde pürüzsüzlük, dolgunluk ve taze bir görünüm kazandırıyor. Yine içerikte kullanılan Pentavitin ise cilde uzun süreli yoğun nem sağlarken cildin nem tutma kapasitesini arttırmaya ve cildin bariyer fonksiyonlarını güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Ürün Gamı

JUVENANCE® JUVENA’ya özel SkinNova SC Technology ‘si ile Epigen Lifting Anti-Wrinkle Serum Face&Eyes (yüz ve göz serumu) cildin daha kaliteli görünmesine yardım ediyor. Cildin kolajen yapısını destekleyerek cilde sıkılık kazandırıyor. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı oluyor. Işıltılı, pürüzsüz bir cilt ve netlik kazanmış yüz kontürü için ideal bir ürün. Yüz ovaline ve özellikle çene hattına sıkılık sağlarken net bir görünüm kazandırıyor.

Cilt üzerinde adeta yumuşak bir şekilde eriyen besleyici yapısıyla JUVENANCE® Epigen Day Cream, sabah bakım ritüelinizi çok özel ve şımartıcı bir ana dönüştürecek bir ürün. Çizgi ve kırışıklıkları etkili bir şekilde azaltmaya, cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor.  Yüz ovaline ve özellikle çene hattına sıkı ve net bir görünüm kazandırıyor.

Gece grisi rengini detoks etkisine sahip bambu kömüründen alan Epigen Lifting Anti-Wrinkle Night Cream ise serinin üçüncü ürünü. Cildi gece boyunca destekliyor ve yumuşak dokusuyla cildi rahatlatıyor.  Işıltılı, pürüzsüz, sıkı bir cilt ve netlik kazanmış yüz kontürü için vazgeçilmez bir ürün diyebiliriz.

Exit mobile version