NARS’dan Beklenen Sonbahar Koleksiyonu

Makyajda metal tonlardan yana tercihinizi kullanıyorsanız çok şanslısınız çünkü yeni bir koleksiyon raflarda ve tam size göre. Metalik gözler… NARS Cosmetics Sonbahar 2017 koleksiyonunda metalik tonlar ön planda. Şehvetli tonlar, sahne ışıklarının ardında parıltılı yeni allık, kohliner ve Dual-Intensity göz farları ile buluşarak metalik renklerle dans ediyor.

Renk seçeneklerine gelince… Metalik gümüş, parlak koyu yeşil, paslı kahverengi, ışıltılı mavi ve ışıltılı bronz ilk göze çarpanlar. Koleksiyonda yer alan ürün ve dokuları kadar tanıtım fotoğrafları da dikkat çekici. Çünkü başrolde Bella Hadid ve Justin Gossman var.

NARS Sonbahar 2017 Color Collection görsel kampanyası kapsamında markanın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars, Bella Hadid ve Justin Gossman’ı fotoğraflamak için objektifin arkasına geçmiş. Şehvetli, rock’n roll ruhunu taşıyan görseller Bella’nın güçlü güzelliğini yansıtıyor.

“Benim için bir model seçmek, kozmetik alanında yaratıcı sürecin vazgeçilmez bir parçası. Model, ürüne hayat ve bir kimlik veriyor, bu yüzden de doğru modeli doğru ürünle birleştirmek çok ama çok önemli. Bella’yı seviyorum. O çok güçlü bir görünüme sahip,” demiş François Nars.

İşin sırrı kullanılan ürünlerde

Siz de benim gibi fotoğraflara bayılmış ve aynı makyajı denemek istiyorsanız işte size bir kolaylık. Şimdi sıra makyajın hangi ürünlerle nasıl yapıldığını anlatmada…

Bella’nın makyajını yeniden yaratmak için öncelikle cildinizi Radiance Primer SPF 35 ile makyaja hazırlayın. Parmaklarınızı kullanarak Punjab Velvet Matte Foundation Stick’i yüzünüze yedirerek uygulayın ve mükemmel bir ten rengi için ürünü dışarıya doğru dağıtın. Custard Radiant Creamy Concealer’ı göz çevrenize #12 numaralı Cream Blending Brush ile hafif dokunuşlarla uygulayın.

#11 numaralı Bronzing Powder Brush’ı kullanarak Laguna Sun Wash Diffusing Bronzer’ı yanaklarınıza, çenenize ve alnınıza uygulayın. Yumuşak bir renk geçişi için Blissful allığı Yachiyo Kabuki fırça ile yayın. Hafif parlak bir görünüm ile tamamlamak için ise Copacabana Multiple’ı burun üstüne, çene bölgesine nazikçe uygulayın ve yanakların üst kısımlarına dağıtın.

Alhambra Duo Eyeshadow’un sol kısmındaki rengi göz kapaklarınıza uygulayın. Göz çukurunun etrafını Dark Angel Velvet Shadow Stick ile belirginleştirin ve #42 numaralı Blending Eyeshadow Brush ile hafifçe dağıtın. Üst kirpik çizgisi boyunca Sorrento Kohliner uygulayın, ardından nazikçe alt kirpik diplerine geçin. #45 numaralı Smudge Brush ile dağıtarak dumanlı bir görünüm elde edin. Göz makyajını üst ve alt kirpiklere iki kat Black Moon Audacious Mascara sürerek tamamlayın. Kaşları #48 numaralı kaş fırçası Brow Defining Brush ile Bali Single Eyeshadow’u kullanarak belirginleştirin.

#30 numaralı Precision Lip Brush ile Dayle Audacious Lipstick’i dudaklara uygulayın. Ürünü parmak uçlarınızla hafifçe dağıtın.

Eeee benden bu kadar. Gerisi sizin ürünleri keşfetmenizde 🙂

Exit mobile version