Nars Velvet Matte Skin Tint Fondöteni Denediniz mi?

Meslek hayatımın en ilginç tanıtımlarından birini yaşadım bugün. İlginç dediysem şimdiye kadar böylesini hiç yaşamadım da ondan. Amacım piyasaya yeni çıkacak renkli bir kozmetik ürününü denemek.

Olayın farkına gelince… Bu kez Nişantaşı’nda evimin yakınındaki bir AVM’nin önünde camları kara, özel bir araç ile randevum var! Aracın içinde de özel bir makyaj atölyesi ve güne keyifle başlamam için gerekli her şey. Tanıtımı yapılacak markanın sevdiğim insanları, ikramlar ve makyaj malzemeleri. Semt civarında arabayla yaptığım tur sırasında tanıtılacak yeni ürünle ilgili hem bilgi aldım hem de deneme şansını yakaladım.

Nars Velvet Matte Skin Tint fondöten tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de satışa sunulan yeni bebeğimiz. Bu farklı tanıtım ise onun şerefine yapılıyor hem de arabada şampanya ve makaron eşliğinde. Yani bu benim ilk mobil lansmanım.

Çoğu editör gibi bu tip ürünleri denemeden yorum yapamayacağım için gezi sırasında markanın makyaj artisti makyajımı sildi, sonra doğru ton rengini bularak dikkatli bir şekilde fondöteni cildime uyguladı. Rahatlıkla söyleyebilirim ki ürün, mat dokusu ve ince yapısıyla anında pürüzsüz görünüm sağlıyor. En sevdiğim ve sanırım sizlerin de seveceğiniz tarafı ise SPF 30 güneş koruması. Yani cildinizi pürüzsüzleştirirken güneşin zararlı etkilerine karşı da koruyor.

Vee itiraf zamanı: Makyaj çantamın vazgeçilmezlerinden biri oldu bile. İlk fırsatta almalı, denemeli. Yorumlarınızı bana yazmalısınız. Bekliyoruuummmm.?

Exit mobile version