‘Nars Studio 54’ Işıltılı Ruhu Keşfet

Geleneksel güzellik algısını kıran NARS, ünlü gece kulubü Studio 54’ün ışıltılı sahnesinden esinlenerek tasarladığı yeni Nars Studio 54 Koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde tanıttı.

Işıltılı dokular, beklenmedik formüller, kışkırtıcı rujlar, göz kamaştırıcı paletler, büyüleyici setler… Nars’ın Studio 54 koleksiyonu, tam bir disko. Bu diskodan içeri girdiğiniz anda sizi başka bir dünya bekliyor.

NARS Studio 54 Koleksiyonu;  New York’un göz kamaştırıcı eğlencesiyle bütünleşen Studio 54’ün ilhamıyla tasarlanan “Nars Studio 54” koleksiyonu; ışıltı bitişli kışkırtıcı rujlardan, parlak göz ve allık paletlerinden, büyülü bakışlar sunan maskaralardan ve eğlenceli aksesuarlardan oluşuyor.

Gelelim dikkat çeken ürünlere… Hustle Cheek Palette, 2 allık ve 1 aydınlatıcı renginden oluşuyor. Renklerin incecik, ipeksi formüllü dokusu ağırlıksız bir dokunuşa sahip. Inferno Eyeshadow Palette, 12 göz alıcı tondan oluşan far paleti. Yoğun ışıltı, saten parlaklığı ve metalik etki bu paletin imzası. Climax Set’e gelince… Tutkunları bu sete bayılacak! Climax Maskara Seti, 1 orijinal boy ve 1 seyahat boy Climax maskaradan oluşuyor. Fırça seti ise (Brush Set) lüks görünümlü dört makyaj fırçasından oluşuyor. Sette, allık fırçası, aydınlatıcı fırçası, far fırçası ve harmanlama/karıştırma fırçası var. Benim favorim ise Orgasm set. Markanın ikonik Orgasm allığının mini boyu ve mini Orgasm dudak balmı, bu sette yer alıyor.

Exit mobile version