Mükemmel Görünen Bir Cilt İçin

HD makyaj teknolojisi artık çoğu markanın koleksiyonunda var. HD Makyaj, sinema ve fotoğraf dünyasından çok yüksek çözünürlüklü görüntülerden ilham alıyor. Bu görüntüler çok sayıda pikselden oluşuyor ve ultra aydınlık, pürüzsüz ve çok net.

Makyaj için amaç aynı değil mi zaten? Mükemmel bir ışık yansıması sayesinde kusursuz ve mükemmel görünen bir cilt, gözle görünmeyen bir kapatıcılık, pürüzsüzlük ve ultra doğal bir renk elde etmek. Şimdi son derece doğal bir görünüm için bir seçeneğimiz daha var: Sisley Blurexpert.

Bu yüksek teknolojiye sahip, ultra-pürüzsüzleştirici, blurring etkiye sahip bir kompakt pudra. Pudra- jel yapıdaki kompakt pudra üstün teknolojik formüle sahip. Kadifemsi, ultra-hafif ve hissedilmeyen bir yapıda. Ultra- aydınlık ve mat bir bitiş için, ışığı tek bir hareketle yansıtıyor ve eşit dağıtıyor. Hızlı, kolay ve eşit uygulama özellikleri sayesinde ağırlık hissi ve pudralı görünüm yaratmaması bence en güzel özelliği. Cildi beyazlatmadan tüm cilt tonlarını mükemmel aydınlatıyor. “Makyajsız” bir görünüm için istenilen ölçüde kapatıcılık sağlıyor.

Editörün Önerisi: Yüzün tamamına uygulamak için fırçayı kullanın, daha fazla örtücülük için ürünü ikinci kez alın ve flulaştırma gerektiren alanlara odaklanın. Çıplak tene, kendi başına veya aydınlık, taze ve doğal bir görünüm için bir primer’dan sonra kullanalabileceğiniz gibi makyajın mükemmelleşmesi için fondöten sonra uygulayabilirsiniz.

Exit mobile version