Monsieur Big İle Tanış Büyük Oyna

Yepyeni bir maskarayı tanıtacağım size. Göz makyajını ayrı bir boyuta taşıyan, alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak bir maskara: Monsieur Big.

O cesur gözlerin vazgeçilmez elçisi olacak bir ürün, hele ki makyajda göz makyajı, göz makyajında maskara vazgeçilmezinizse. O gerçek bir centilmen, keskin ve çarpıcı bakışların yaratıcısı, dev kirpiklerin koruyucusu, simsiyah kirpikleriniz için güvenebileceğiniz bir uzmanınız. Veee Monsieur Big dev özellikleriyle artık sizin için mağazalarda.

Lancôme maskara ailesinin en yeni üyesi Monsieur Big kullanıcılarına bir maskaradan çok daha fazlasını sunuyor. İşin sırrıysa onun uzman fırçasında ve anında hacim veren özel formülünde gizli! Kirpiklerinize kibarca sarılırken bu kadar yüksek hacimli kirpikler yaratması sizi çok şaşırtıyor. (kullanan biri olarak rahatlıkla söylüyor ve yazıyorum :)) Monsieur Big’in simsiyah kirpikler ile baştan çıkarıcı bakışlar yaratan formülünde ışığı yakalayıp yansıtan pigmentler var. Sonuç mu? Hiç olmadığı kadar siyah! Hatta yapılan anketlerde kullanıcıların yüzde 86’sı ‘Monsieur Big’e sahip olmak istiyorum’ demiş.

Monsieur Big Marker’ın ultra-esnek yapısı kirpiklerin üzerinden yumuşakça kayarak simsiyah ve göz alıcı bir görünüm bırakıyor. Aklınıza gelebilecek her kedi gözü onun keskinleştirilmiş ve kalibre edilmiş ucu ile tek bir hamlede yaratalabiliyorsunuz.

Sıra kaşlara geldiğinde ise, Monsieur Big ve onun sarıdan siyaha dört iddialı rengi kaşlarınızı baştan yaratmaya hazır! Ve Monsieur Big Highlighter… Aydınlanan bakışlarınız her zamankinden cesur ve ışıltılı…

Editörün Notu:  Ürün kadar reklam kampanyası da çarpıcı. Taylor Hill simsiyah dev kirpikleri ve Monsieur Big Highlighter’la yarattığı belirgin kaşları ile sizlerle buluşuyor.

Exit mobile version