Mevsimler Geçsin, Siz Genç Kalın

Nasıl mı? Radyofrekans’la… Bu sistem cildin altını belli bir dereceye kadar ısıtarak burada elastin, kolajen lifleri sıkılaştırmaya yönelik çalışıyor. Yüz ovalinizde kayıplar yani sarkmalar varsa, gevşek bol deriyi toparlamaya ya da hiçbir sıkıntınız yoksa bile cilt yaşınızın olduğu yerde kalmasına yardımcı oluyor. Radyofrekans makinelerinin en yenisiyle geçtiğimiz günlerde tanıştım.

Reflection, farklı başlıklarıyla hem yüzünüz hem de vücudunuzda bulunan sarkık ve gevşek deri problemlerine çözüm sunan bir uygulama. Geçtiğimiz günlerde bir grup editörle bu yöntemi uygulayan Hay Sağlık Merkezi’ne gittim ve Ender Saraç’tan bu yöntemin özelliklerini öğrendim. Şimdi sizle bunları paylaşma zamanı.

Reaction; tedavi amacına göre derinliği ayarlanabilir radyofrekans enerjisi ile vakum gücünün birlikte veya ayrı ayrı çalıştığı akılcı, sistematik bir anti aging tedavisi. RF enerjisi ile bağ dokusu elemanlarının kimyası, fiziksel yapısı uyarılarak yeniden yapılanma tetikleniyor ve hedeflenen dokunun görünümünün iyileştirilmesi sağlanıyor.

Reaction yüz bölgesinde; alın derisinin sıkılaştırılması, göz çevresi kırışıklıkların azaltılması, göz altı derisinin sıkılaştırılması, orta yüzde gevşeklik ve hafif sarkmanın toparlanması, alt yüzde çene hattını bozan deri sarkmasının giderilmesi, çene altı ve boyun derisinde gevşeklik ve yağlanma sorunlarının giderilmesi için kullanılıyor.

Vücutta ise; kollarda deri sarkmasının iyileştirilmesi, karında deri sarkmasının azaltılması, gevşekliğinin sıkılaştırılması, karın derisinde çatlakların görünümünün iyileştirilmesi, dizüstü bölgede bacak derisinin sıkılaştırılması ve selülit benzeri dalgalı deri görünümünün iyileştirilmesi, popo derisinde gevşeklik ve selülit görünümünün hafifletilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Seans süreleri tedavinin içeriğine göre 30 dakika ile bir saat arasında değişiyor. En az üç ve en fazla sekiz seanslık bir giriş tedavisi yapılıyor.

Editörün Notu: Reaction iğneli girişimsel bir işlem değil, peeling’ler gibi soyucu ve güneş dönemlerinde yapılması sakıncalı bir işlem de olmadığı için de her mevsimde uygulanabiliyor.

 

Exit mobile version