Mark Makyajı Sanata Dönüştürüyor

AVON, girdiği ortamlarda fark edilmek ve iz bırakmak isteyen; kendi tarzını yaratmak için zaman ayıran kadınlara hitap eden güçlü ve dinamik bir makyaj markası yarattı. Ve basın lansmanında ben de vardım☺. Yeni Mark, yüksek pigment içeren renklerle bir tuvali anımsatan görünümler yaratma imkanı sunarak makyajın içindeki sanatsal unsurları öne çıkarmayı hedefliyor.

Mark, makyajı inovasyon ve sanatla birleştiriyor ve kadınları adeta girdikleri ortamlarda iz bırakmaya davet ediyor. Bu yeni marka yaşamdan zevk alan, bulundukları ortamda genç ruhları, enerjileri ile dikkat çeken kadınlara hitap ediyor. Maskara, göz kalemi, eyeliner, far, pudra, allık, ruj, fondöten, kapatıcı, CC krem, makyaj sabitleyici, tırnak cilası çeşitlerinden ve makyaj aksesuarlarından oluşan zengin ürün yelpazesiyle görünümüne sanatsal bir dokunuş yapmak isteyen kadınlar için kapsamlı çözümler sunmayı hedefliyor. (renk seçenekleri inanılmaz çok, insan seçim yapmakta zorlanıyor)

Güzel bir görünümün değerini bilenlerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri barındıran Mark, Avon’un son iki yıldaki yoğun araştırma ve inovasyon yatırımlarının sonucunda ortaya çıkmış.

Lansman sırasında anladım ki Mark, özellikle renk tutkunlarına, yeniliklere açık, bağımsız ve kendini ifade etmeyi seven kadınlara hitap edecek yepyeni bir makyaj markası. Kendini ifade etmek isteyen ve güzelliğine önem veren kadınların ihtiyaç duyacağı tüm ürünleri kapsayacak geniş bir portföye ve çeşitliliğe sahip. Yüz, gözler, dudaklar ve tırnaklar… Hepsi için farklı ve çok renkli seçenekler var.

Editörün Notu: Bu toplantı sırasında öğrendik ki; online siparişte seçimi müşteriye bırakan kolay alışveriş dönemi de başlıyor. www.avon.com.tr adresinden alışveriş yapmak isteyenler Temsilci teslimatı ya da online ödeme yaparak doğrudan adrese teslim seçenekleriyle AVON ürünlerine sahip olabiliyor.  Yani temsilciye ihtiyaç duymadan da alış veriş yapabileceksiniz, yapabileceğiz. Yani tıklamak yeterli ☺

Exit mobile version