Le Château Du Bois ile Tanıştınız mı?

Sizi bilmem ama bazı kokuları çok severim. Mesela lavanta. Dinlendirir, mis gibi kokutur, ferahlatır, sakinleştirir. Kısaca benim üzerimde kimselerin yapamadığı etkileri bırakır. Hal böyle olunca lavanta ve lavantalı ürünler ilgi alanıma girer, beni mıknatıs gibi çeker. Tıpkı Le Château Du Bois gibi. Hadi biz ona LCDB diyelim. Bu marka Türk piyasasına yeni girdi. Douglas mağazalarından ürünlerine ulaşabiliyorsunuz. Gelelim bu yazıyı yazma amacıma…

Le Château Du Bois AOP etiketli saf lavantayla ürettiği %100 doğal ve organik ürünleriyle mevsim geçişlerinde cilt sağlığını korumanız için kolları sıvamış. Bazı ürünleriyse dikkatimi çekti. Neden çektiğine gelince…

Mevsim geçişlerinde cildimizinde değiştiği bir gerçek. Özellikle ılık bahar aylarından, güneş ışınlarını cildimizde iyiden iyiye daha çok hissettiğimiz sıcak yaz günlerine geçerken ölü deri tabakasını arındırmak çok önemli. Çünkü cildimizde en öne çıkan değişiklik gözeneklerimizin içindeki sebumun yani yağın daha akışkan bir hal alması. Sıvılaşan yağ-sebum cilt yüzeyine akın ediyor. Bu bir de bakteri ve ölü derilerle birleşince akne ve siyah nokta oluşumu ise kaçınılmaz oluyor. İşte o zaman doğru ürünleri kullanmak gerekiyor ve Le Château Du Bois burada devreye giriyor. Mevsim geçişlerinde cildinizde ışıltı istiyorsanız bu yazının devamını da okumanız gerekiyor☺️

1-Derinlemesine Berraklık

Sıcak havalara geçerken ciltteki tüm yağı kiri ve ölü derileri temizleyecek ürünler kullanmak çok önemli. Buradaki dikkat unsuru bu ürünlerin içeriğinde cilt bariyerimizi incelten kimyasallar olup olmadığı. %100 doğal ve saf lavantalı LCDB Geleneksel Saf Bitki Sabunu ciltteki tüm kalıntıları derinlemesine arındırıyor ve berraklığı cildinize taşıyor. İçeriğinde hiçbir kimyasal olmadığı için gerisinde gergin bir yüzeyde bırakmıyor. Aynı zamanda vücuda ve saçada uygulanabiliyor. Yaydığı saf lavanta kokusu ise kendinizi saf lavanta tarlalarındaymışsınız gibi hissettiriyor.

2-Aknelere Fırsat Vermeyin

Sıcaklık ve nem son raddesine ulaştığında cildinizde meydana gelen ekstra yağlanmayı dengeleme ve genişlemiş gözenekleri sıkılaştırma gündemine “LCDB Saf Lavanta Çiçeği Suyu” oturuyor. Saf lavanta çiçeğinin damıtıımından elde edilen %100 doğal bu su sivilceleri kurutuyor, yağlılığı dengeliyor, siyah noktaları gideriyor. Soğuk bir şekilde uygulandığında ciltte ekstra ferahlık sağlıyor ve tüm cilt fonsiyonlarını destekliyor.

3-Cilde Detoks

Yeni mevsime yenilenmiş ve pürüzsüz bir ciltle başlamanın temelinde elbette maskeler yatıyor. Çünkü cildi ölü derilerden arındırdıkça hücresel yenilenme kapasitesini artırıyorsunuz. Burada önemli olan cilde elastikiyet ve konfor katarak bu arındırma işlemini yapmak. “LCDB Yüz ve Boyun için Ferahlatıcı ve rahatlatıcı Krem Maske” bir taraflan ciltteki tüm kalıntıları ve kirlilikleri temizlerken, Saf lavanta çiçeği suyu, gül suyu ve organik gliserin ile de cildi derinlemesine nemlendiriyor. Cildinizi berrak ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

4-Daha Dengeli Cilt

Mevsimler değişirken cilt tipine göre yağlanma ve daha fazla kuruma olabilirken, alerjik durumlar da meydana gelebilir. “LCDB Canlandırıcı ve Dengeleyici Tonik Losyon” saf lavanta suyu ile yağlanmayı dengeliyor, siyah noktaları gideriyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor. Gül suyu ile de kırmızılıkları yatıştırıyor. Gerisinde nemli ve ferahlamış bir doku bırakıyor.  

5-Yağlandırmadan Nemlendirin

Cildi temizleyip gözenekleri açtıktan sonra nem rezervlerini bütünüyle dolduran onarıcı ve hücre yenileyici özelliğe sahip nemlendiriciler büyük önem taşıyor. “LCDB Saf Lavantalı Yüz Nemlendirici Gündüz Kremi” saf lavantayla hücre yenilenmesini desteklerken shea yağı ile koruyucu bariyeri güçlendiriyor ve E vitamini ile bağ dokuları kuvvetlendiriyor. Mevsim geçişlerinde meydana gelen alerjik durumları ise saf lavanta ve gül suyu ile yatıştırıyor.

Exit mobile version