Kontür ve Net Kapatıcılık İsteyenlere

“İşler fotoğraf çekiminde hızlı ve yoğun geçebilir. Bu nedenle çift taraflı stick fondötenlerimiz flash ışığına hazır kontür ve net kapatıcılık için mükemmel bir seçenek” diyor Smashbox Global Pro artisti Lori Taylor.

Bu yorumlar yeni blog yazımın ana konusunun özelliklerini çokda iyi anlatıyor aslında. Hepimizin makyaj rutinine kapatıcılar vazgeçilmez olarak yerini aldı bile. Smashbox’ın yeni ürünü Studio Skin Shaping Foundation Stick ise kapatma, kontür ve cazibeyi bir arada sunan bir ürün.

Çift taraflı stick fondöten ışıltılı bir cilt görünümü ve doğal yüz hatlarını ortaya çıkartmak için orta kapatıcılık ile birlikte hedef odaklı kontür uygulaması sağlıyor.  12 farklı renk alternatifi ile çift taraflı stick fondötende bir taraf fondöten diğer taraf ise fondötenin rengine uygun kontür rengi içeriyor.  Yumuşak ve kolay dağılabilen fondöten ayarlanabilir kapatıcılık sayesinde cilde doğal görünüm kazandırıyor. Yüz hatlarını ortaya çıkartmak için fondötenin rengine uygun olarak özel seçilen yarı mat bitişli kontür rengi sayesine hatlarınızı belirginleştiriyor. Kontür rengini boynun, köprücük kemiğinin, elmacık kemiklerinin ve çene hattının doğal şeklini belirginleştirmek için kullanmak ise işin doğrusu. Sonuç; kusursuz, mükemmel hatlara sahip bir cilt.

Editörün notu: Doğru bir kullanımı nasıl mı yapacaksınız? 1.Adım : Doğru fondöten renginizi bulun. Size en uygun kontür rengi zaten fondöteninizin arkasında hazır! 2.Adım: Fondöteni uygulayın, dağıtın. 3.Adım: Ürünün kontür rengini alna, buruna, elmacık kemiklerinin çökük kısımlarına ve çene hattına uygulayın, sonra dağıtın.:)

Exit mobile version