Kiko Milano İle Yılbaşı Kutlamalarında Göz Kamaştırın!

Işıltılı ve göz kamaştıran bir yılbaşı makyaj için ihtiyacınız olan her şey KIKO Milano’nun Sparkling Holiday Koleksiyonu’nda! Nereden mi biliyorum? Yakinen inceledim de ondan J

İleri teknoloji makyaj, yüz ve vücut bakımı ürünleriyle her yaştan kadının güzellik ihtiyaçlarına yanıt veren KIKO Milano, yılbaşına özel olarak hazırladığı Sparkling Holiday Koleksiyonu ile ışıltılı makyajlara ilham kaynağı oluyor. Metal bitişleri öne çıkaran yeni koleksiyon ise sadeliğin verdiği çekiciliği yakalamak isteyenlere hitap ediyor.

Işıltılı far paletlerini, etkileyici bazları ve göz kamaştıran dudak tonlarını bir araya getiren Sparkling Holiday Koleksiyonu, farklı konseptteki yılbaşı kutlamaları için göz kamaştıran bir çeşitlilik sunuyor. İçeriğindeki mikro inciler ve simler sayesinde ışıltılı bir görünüm sağlayan Dazzling Pudra vücudun her yerine uygulanabilmesiyle koleksiyonun öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Mattan parlaklığa geçiş yapan tonlara sahip Far Paleti, etkileyici bir göz makyajı için 4 trend rengi Sparkling Holiday Koleksiyonu’nda buluşturuyor. KIKO Milano’nun sevilen ürünlerinden Mat Ruj, bu koleksiyonun da öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Romantik tonlardaki mat rujlar, kullanım kolaylığının yanı sıra verdiği kadife hissi ve ultra mat oluşuyla dikkat çekiyor. Sıra dışı parlaklık efekti veren, inci pigmentli Metalik Highlighter ise yılbaşı makyajında ışıltıyı en üst seviyelere taşıyor. Yeni highligther iki metalik tonu bir arada sunmasının yanı sıra hem ıslak hem de kuru uygulanabilme özelliğiyle koleksiyonun favori parçalarından!

Yılbaşına özel hazırlanan ışıltılı Sparkling Holiday Koleksiyonu ile tanışmak için KIKO Milano mağazalarına davetlisiniz!

Exit mobile version