Kiko Milano İle Büyüleyici Makyajlar

Romantik, dramatik, etkileyici ve büyüleyici Venedik, yüzlerce yıldır şairlere, sanatçılara ve bestecilere ilham kaynağı oluyordu. KIKO Milano’nun yeni koleksiyonu Fall Collection, Venedik’in büyülü atmosferinden ilham alarak sizleri koleksiyonun ruh haline bürünmeye davet ediyor. (Hatta beni etti bile!)

2017 yılında 20. yaşını kutlayan KIKO Milano’nun, dünyanın en romantik şehirlerinden birinin özünü yakalayan zengin makyaj koleksiyonu FALL Collection mağazalarda yerini almaya başladı bile. Yüzen şehrin ihtişamını çağrıştıran koleksiyon, şık detayları ile dikkat çekiyor, İtalyan tutkusunu sergiliyor. Lüks ürün yelpazesi; ten renklerini ve vamp koyu renklere, romantik kırmızılardan, gül kurularından, çarpıcı pembe, zarif ten renklerinin ve çarpıcı karanlık tonlardan oluşuyor. Bence rotanızı mağazalara çevirin ve keşfe başlayın. Geç kalmadınız!

 

Editörün Notu: Yazının altına eklediğim fotoğraflar sizi yanıltmasın; ürün seçeneği ve renk seçeneği bakımından koleksiyon bunlarla sınırlı değil.

 

Exit mobile version