Kendini Şımartmanın En Güzel Yolu

Yeni kararlar, yeni başlangıçlar yapmaya hazırlananlar… Hayatında yenilenmeye ihtiyaç duyanlar… Kısa süreliğine de olsa ayrı bir ortama girip farklı bir şey denemek isteyenler bu yazı size. İşte size bir fırsat.

İçinizdeki güzelliği ortaya çıkartacak bir yenilikten bahsedeceğim. Yenilik dediysem yanlış anlamayın. Aslında kullanılan ürünler 1945’den beri özellikle Fransız kadınları olmak üzere tüm dünyada kullanılıyor. Bu kez uygulama mekanı farklı. Nasıl mı? Lüks profesyonel cilt bakım markası Carita ile şehrin içinde benzersiz bir deneyimle yenilenmek artık mümkün. Çünkü The Ritz Carlton SPA’da artık Carita ürünleriyle bakım yapılıyor. Güçlü formüllere sahip ürünlere bir de iç mimarisi yenilenen ve daha modern bir görünüme kavuşan SPA atmosferini ekleyince sanırım ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Kişiye özel cilt bakımında görünür değişim sunan Carita, ürün içerikleri, serumları ve çoklu enerjiye sahip güzellik cihazını birleştirerek harika uygulamalara imzasını atıyor. Benim favorim Global 3 ORS bakımı. Daha genç bir cilde sahip olmayı hangimiz istemiyor ki? (Hele benim gibi 40’lı yaşları yaşıyor ve aynadaki görünümünden zaman zaman da olsa memnun olmuyorsa )İşte bu seri üç altın kompleks içeriyor ve adeta yaşlanma karşıtı bir bakım hazinesi. Uygulamada sonra cilt rahatlıyor, kırışıklık görünümü azalıyor. Ha bu arada cilde ışıltısını geri kazandırdığını da unutmamak gerek.

Öyleyse kendinizi şımartmaya karar verdiyseniz, ‘denemeliyim’ diyorsanız; alın telefonu elinize ve randevunuzu alın. Değişime hazırlanın, paha biçilmez keyif anları ve lüksü yaşayın. İnanın buna değecek!

        Markanın kült ürünü benim de yıllardır severek kullandığım Ultra Nourishing Dry Oil’in (tüm vücutta kullanılan nemlendirici kur kuru yağ) fotoğrafını çekmemek olmazdı 🙂                                                    

Exit mobile version