Karıştırın. Yeniden Karıştırın. Stilinizi Yaratın. 

Estée Lauder’ın en yeni ürünü Pure Color Love rujlarıyla tanıştım geçen hafta. Ruj delisi olan biri olarak ‘ ba yıl dım’ desem doğru olur çünkü farklı renkleri karıştırıp, üst üste sürüp kullanabiliyorsunuz.

Gelelim detaylara… Son sözümü şimdi söyleyerek başlıyorum yazıma. ‘Canlı renkler ve çarpıcı bitişlerdeki rujlarla aşk yaşayacaksınız!’

Yoğun pigmentli renkler ve üst üste sürülüp karıştırılabilen dokularla kendi favori renginizi yaratmak mümkün. Çünkü klasik olan sıkıcıdır. Belirgin yaz renklerinden, çekici bordo tonlarına, doğal nude’lara ve bahar pembelerine kadar farklı renk tonlarındaki rujlar her ortama ve her duruma göre sonsuz seçeneğe sahip olmanızı sağlıyor. Aşkta kural yoktur, ruj aşkındaysa hiç yok. Sonsuz seçeneklerle kendi renginizi keşfetmek bu rujlarla artık sizin elinizde. Yapmanız gereken tek şey; Pure Color Love’ların farklı renklerini, farklı dokularını, zıt formlarını karıştırmak & kombinlemek.

Yoğun renk pigmentleri içeren 20 farklı tondaki seride dört farklı bitiş bulunuyor. Bunlar ultra matlar, inci ışıltıları, donuk krom tonlar ve yarı-mat kremsi tonlar.  Nar, mango ve acai olarak 3 doğal besleyici yağ içeren dokusu, dudakları besleyerek ihtiyacı olan nemi kazanmalarına yardımcı oluyor. Vanilya içeren kokusu, karşı konulamaz renklerin mükemmel bir kokuya sahip olmasını da sağlıyor.  #LoveLipRemix

Editörün Notu: Ürünler kadar eğlenceli tanıtım videosu da dikkat çekici. Estée Lauder’ın marka yüzü Kendall Jenner ve Grammy ödüllü Amerikan söz ve şarkı yazarı Elle King’in birlikte yer aldıkları dijital videoda, Pure Color Love Lipstick’in ilham veren renkleri eğlenceli bir şekilde gösteriliyor.

 

Exit mobile version