Juvena ile Karıştırın, Kendi Kişisel Bakımınızı Yaratın

Kişisel, ayrıcalıklı, yaratıcı bir cilt bakım ürününden bahsedeceğim. Sıkı durun bu yazının konusu da bir ilk. Çünkü kendi kişisel bakımınızı yarama fırsatını kişiye tanıyor.

Kolay uygulama, mükemmel sonuç – Juvena’nın yeni cilt bakım sistemi Skinsation ile kendi kişisel cilt bakım ürününüzü yaratma fırsatı tanıyor. Global Anti-Age Cream-Fluid’i ve dört tane etkili konsantre serumundan seçtiğiniz bir ya da ikisini birbirine karıştırıyorsunuz ve yenilikçi, kişisel cilt bakım ürününüzü oluşturuyorsunuz. Cildinizi sizden başka biri daha iyi tanıyamaz. Her gün cildimiz çeşitli zorluklarla karşılaşıyor. Fakat biz cildimizin her zaman güzel ve bakımlı görünmesini bekliyoruz. Cildimizin her zaman güzel görünmesi için Juvena tamamen yenilikçi bu cilt bakım sistemini geliştirmiş. Skinsation aktif içerikleri ile sizi şımartırken aynı zamanda cildinizin daha genç, canlı ve bakımlı görünmesini sağlıyor.☺️

Skinsation çerisindeki ürünlerden de bahsedeyim:

Global Anti-Age Cream-Fluid: İpeksi yumuşak bakım kremi, cilt kalitesini gözle görülebilir bir şekilde geliştirmeye yardımcı oluyor. Sabah ve akşam, dört adet konsantre serumundan seçilen bir ya da ikisi ile karıştırılarak uygulanıyor.

Daily Shield Concentrate: Günlük koruma sağlayan konsantre bir serum. Çevresel stres ve cilt yaşlanmasına karşı, günlük geniş kapsamlı koruma sağlıyor. UVA ışınları ve kızılötesi ışınlara karşı cildi ve bağışıklık sistemini koruyor.

Deep Moisture Concentrate: Derinlemesine nem veren konsantre bir serum. İçerisindeki yüksek etkili okyanus kokteyli ile cilde 24 saat nem sağlıyor. Işıltılı, genç görünümlü, canlı bir cilt için ideal.Regenerating Oil Concentrate: Yenileyici konsantre bir yağ. İçerisindeki vitamin A ile cilde derinlemesine ve devamlı bir yenileme sağlıyor. Gece kullanımı için ve özellikle kuru ciltler için doğru bir seçim.

Immediate Lifting Concentrate: Bu anında sıkılaştırıcı konsantre serum. Push-up etkisi ile mimik çizgileri ve derin kırışıklıklar için. Cilde sıkılık kazandırıyor, çizgi ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı oluyor. Gözle görülebilir anında etkili sonuçlar isteyenler için birebir.

Editörün Notu: Bu yenilikçi ürünü nasıl kullanacağınıza gelince… Bir ya da iki pompa Global Anti-Age Cream Fluid’i porselen tabağına dökün, seçtiğiniz konsantreden bir damla ekleyin. Fırçasıyla karıştırın ve kişisel bakım kokteylinizi fırçasıyla ya da parmak uçlarınızla yüzünüze, boyun ve dekoltenize uygulayın. Sabah ve akşam kullanılıyor. Benden bir de tüyo: Cildinizin o günkü ihtiyacına göre iki konsantreyi birden kremi ile karıştırarak uygulayabiliyorsunuz. Öyle bir durumda her bir konsantreden yarım damla koyun ve çifte etkiden faydalanın! Bu sistemin içinde; 1 tane Global Anti-Age Cream-Fluid 50 ml, 1 tane Daily Shield Concentrate 10 ml, 1 tane Deep Moisture Concentrate 10 ml, 1 tane Regenerating Oil Concentrate 10 ml, 1 tane Immediate Lifting Concentrate 10 ml ve 1 adet poselen kase + 1 adet uygulama fırçası var.

Exit mobile version