İpeksi Yumuşaklığı Teninizde Hissedin

Nubia Mağazaları bünyesinde bulunan adını Karayipler’deki St.Barthelemy adasından alan Ligne St. Barth; zengin içeriğe sahip Mango Butter Cream Enriched ile cildinizin beslenmesine, onarılmasına ve nemlendirilmesine yardımcı oluyor.

Ligne St.Barth Mango Butter Cream Enriched doğal içeriğiyle cildin  elastikiyetini geri kazandırarak kırışıklık oluşumunun azalmasına ve cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendirmesini sağlayan bir ürün. Siz de Ligne St.Barth Mango Butter Cream Enriched ile cildinizin yaşlanmasını engellemeye yardımcı olabilirsiniz.

Hassas ve kuru cilt tipleri için uygun olan Ligne St.Barth Mango Butter Cream Enriched içeriğinde bulunan mango yağı, hindistan cevizi yağı, avokado yağı, kalendula yağı ve shea butter ile cilt kırışıklarını azaltmaya, cildi düzgünleştirmeye; E Vitamini de cilt yaşlanmasının engellenmesine yardımcı oluyor. Yağ asitleri bakımından oldukça zengin olan bu nemlendirici krem ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak, epidermisin yeniden oluşmasında etkili.

Editörün Notu: Ligne St.Barth Mango Butter Cream Enriched temiz cilt üzerine sabah ve akşamları uygulanıyor. Aynı zamanda gece kremi ya da göz kremi olarak da kullanılabiliyor. Kuru ve az nemli ciltler için gerektiğinde gündüz kremi olarak da kullanılabilen Ligne St.Barth Mango Butter Cream Enriched‘in doğal içeriğiyle cildinizde ipeksi bir yumuşaklık hissederek genç kalmanın keyfini çıkarabiliyorsunuz.

 

 

 

Exit mobile version