İdeal Cilt Analizi

Cep telefonu kadar küçük bir alet düşünün. Bu alet hem cildinizin sorunlarını ortaya çıkaracak hem bu sorunlara çare bulacak kozmetikleri söyleyecek hem de cilt tonunuza uyan makyaj alternatiflerinden bahsedecek. İşte ben bugün böyle bir aletle tanışıp uygulama yaptırdım. Önce olumsuz yorumlar yapılacak diye endişelendim ama sonuçta renk eşitsizliği haricinde bir sıkıntımın olmadığı anlaşılınca memnun bir şekilde tanıtımın yapıldığı mekandan ayrıldım.

Gelelim detaylara… Dior’un inovatif yaklaşımı ile geliştirdiği dünyadaki bir ilk niteliğindeki Dior Cilt Bakım Analiz uygulaması aslında kısa sürede akıllı çözümler sunan mucizevi bir makine. Önce (tercihen temiz cilde) elmacık kemiğinin altında 10-15 saniye makineyi tutuyorsunuz ve makine sizinle ilgili içini dökmeye başlıyor. Nem dengesi, dolgunluk, esneklik, parlaklık… hepsi Skincare analizinde ortaya çıkıyor. İkinci sıradaysa cilt bakım uzmanlarından reçetenizi almak var. Yani hangi sorununuzu gidermek için hangi ürünü kullanmak gerek, hangi ürünle kombinleyebilirsiniz vs vs.

Uygulama Dior satış noktalarında profesyonel eller tarafından yapılıyor ve sadece bir kaç dakikada hem ihtiyaçlar hem de tüm makyaj renkleriniz belirleniyor.

Ey okuyucular, daha sizin için ne yapabilirim ki? Benden yazması sizden yeniliklerden haberdar olup uygulaması.

Exit mobile version