Hem Sıkılaştırıyor Hem Toparlıyor

Efsanevi havyar fenomeni Skin Caviar Collection ailesinin yeni üyesi artık raflarda. Skin Caviar Eye Lift hem sıkılaştıran hem toparlayan bir göz serumu.

Bu serumla saf havyar proteinlerinin sıkılaştırıcı özelliği ve La Prairie bilimi bir araya gelerek göz çevresinin sıkılaşmasına, cildin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına ve dokunun daha sıkı görünmesine yardımcı olurken, çizgilerin ve kırışıkların görünümlerinin de azalmasına destek oluyor.

İçeriğinde yer alan Premier Teknolojisi ile havyar özlerinin sıkılaştırma ve toparlama yetenekleri arttırılırken, çizgi karşıtı peptidler ile göz çevresindeki çizgilerin ve kırışıkların görünümlerinin azaltılması destekleniyor. Bence serumun en önemli özelliğine gelince… Formülü gereği yoğun sıkılaştırma ve toparlama etkileri ile birlikte kaş üzerinden meydana gelen kaş düşüklüğü sorunu ile savaşırken kaşın toparlanmasına ve yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor. İki kaş arasında düzenli olarak mimik yapılmasından dolayı oluşan oturmuş çizgi ve kırışıkların görünümlerinin hafiflemesinin desteklendiğini de hatırlatmakta fayda var.

Editörün Notu: Böyle etkili bir krem olunca kullanım şekline de dikkat etmek gerekiyor. Sabah ve / veya akşam parmak ucuna alınan 1 damla ürün her iki elin yüzük parmağı ile ikiye alınarak tüm göz çevresine, orbital kemiğine, kaş altına ve kaş üstüne nazik tampon ve masaj hareketleri yardımı ile uygulanıyor.

Exit mobile version