Hem Çatlak Görünümünü Azaltıyor, Hem Sıkılaştırıyor

Yaz, tüm hızıyla yaşanıyor. Sıcaklarla boğuşuyor, tatil hayalleri kuruyor, diyet programlarına hız kazandırıyoruz. İnce elbiselerin, bikinilerin içinde herkes olduğundan daha da iyi olma telaşında. İşte bu yüzden şimdi okuyacağınız yazı sizi çok ilgilendiriyor. Çünkü okuyacağınız yazının ana kahramanı hem çatlak görünümünü azaltıyor hem de sıkılaştırıyor.

Kış boyunca giysilerin altına gizlenen vücutlar, yaz mevsiminin gelmesiyle gün yüzüne çıkmaya başladı. Yazı formda ve güzel bir ciltle yaşamak isteyen kadınların yardımına, çatlak görünümü azaltan Yeni NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı koşuyor ve pürüzsüz cilt için “sıkı” bir yol arkadaşı oluyor. Fiziksel veya çevresel faktörler nedeniyle cildin aşırı gerilmesiyle oluşan çatlaklar, zamanla büyüyor ve ince beyaz çizgiler halinde görülmeye başlıyor. Ergenlikte ya da ileri yaşlarda kilo alıp vermek, gebelik esnasında yaşanan değişimler cildin gerilmesine ve cilt çatlaklarının oluşmasına neden oluyor. NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı, cildin çatlak görünümünü azaltıyor, düzenli kullanıldığında sadece 2 haftada cildi sıkılaştırıyor ve cilt tonunu eşitleyerek yoğun şekilde besliyor. Bu vücut yağı, içerdiği Koenzim Q10’in yanı sıra; besleyici avokado, pamuk ve fındık yağlarıyla, cildin birden fazla ihtiyacına yanıt veriyor.

İtiraf ediyorum: Çatlağım olmadığı, sıkılaşmaya da ihtiyacım olmadığı için ben banyo sonrası vücut nemlendiricisi olarak kullanıyorum ve sabah uyguladığım ürün pantolon giysem bile akşama kadar kalıyor. Bence deneyin, siz de kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksınız?

Exit mobile version